2017 ben kismama leszek, es ti? Miota probalkoztok? Most mikorra nem várjátok? Tunetek?
Osszuk meg egymással a tapasztalatokat, tudom van hasonlo kerdes, de mar nemtudom kovetni. Es erdekelne sok velemeny meg masok helyzete. Ki miota probalkozik vezettek hőt? Szedtek valamit?
En clostilbegytet meg duphastont. 6 honapja probalkozunk. De 2017ben sikerulnie kell!!! Remelem jottok páran és együtt izgulunk , tamogajuk egymast es tapasztalatainkat megosztjuk!
22N
Kedves Kérdező! Én sem igazán várom, hogy esetleg katéteren keresztül kontrasztanyagot nyomassanak a méhembe, de úgy vagyok vele, hogy lehet, hogy jobb tudni, mint 3 hónapon keresztül hormonokkal tömni a szervezetemet. Egyébként nagyon izgulok, ma vagyok a 9. dpo-n, alig tudom visszafogni magam. Tegnap teszteltem, de inkább csak azért, hogy lássam, kiürült-e a szervezetemből az ovitrelle tüszőrepi. Negatív lett, úgyhogy most várom a napot, hogy teszteljek. Nagyon izgulok, és tudom, hogy saját magam ellensége vagyok, ha előbb tesztelek, hiszen minden egyes negatív teszt csak még jobban elkeserít. Egyébként eléggé feszül a méhem, és rengeteget pisilek. Nyilván ezek lehetnek mástól is, de azért reménykedek.
Te hogy vagy? A többieknek szorítok! remélem minél előbb megkapjuk a kisbabáinkat, akikre olyan régen vágyunk.
Írjatok, ha van valami tünet, vagy történés. :)
Évi
A verzesbol nem derul ki h mivan a nyhártyáddal! Nekem baj volt vele megis 4 napig megvolt es nem kevés mennyiségben.
En szedek B komplexet abban van folsav is, D vitamint 2200NE-t es E vitamint a closti miatt.:)
Hsg re megyek majd de sztem mindenki ugymond maga dontse mar el mikor megy. Mi igy latjuk jonak ahogy csinaljuk.a dokira bizzuk magunkat.:) ma voltam nala . Majdnem 9 mm a nyalkahartyam es ugy latta nemreg volt tuszorepedesem.:)
Sziasztok, Évi vagyok.
ma vagyok elvileg 13 dpo-n, holnapra nem várom. Ma reggel csináltam predictor early tesztet, negatív lett. Nem tudom van-e még esély, de kezdek lemondani róla. Délután megyek az orvosomhoz, mert meg akar nézni valamit.
Momoka, sajnos én sokat járok nőgyógyászhoz, egy sima hüvelyi ultrahangos nézelődés 9000 ft. Erre még rájönnek a gyógyszerek, egyéb nyalánkságok. Ki sem merem számolni mennyit hagytam ott az utóbbi időben. Nem tudom, meddig tartható fent, h ennyit járok, ennyi pénzért... :(
Momoka mi a helyzet? Ne haragudjatok h alig irok utobbi napokban sokat dolgoztam es ma holnap is..:(
13dpon? Van meg remeny. Baratnom aki novemberben szult 15dpon tesztelt ket csikosat de az is idontuli lett , azutan 2 nap mulva egybol pozi!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!