ET utan 5. Nap tapasztalatok?
Ez a 4. Lombik, 3 napos embriokat kaptam vissza 2
Nem tudom ez hiperstimulacio de leszivas ota puffadok mar tobb mint 1 hete es ha eszek valamit faj is nagyon a hasam plusz neha eleg eros szuras a petefeszkeknel. Utrot hasznalom 3*2 eleg sok ki is folyik
Voltak valakinek hasonlo tapasztalatai?
Neha nagyon egnek a mellbimboim es faj is a mellem aztan elmulik egy perc alatt es visszajon orak utan.
Rettentoen mikor utoljara vizsgaltak akkor a friss csapolasba 2 db uszkalt centrifugalas utan latoterenkent 40-50
Szoval nagyon semmi nincs most felvettem egy genetikus andrologus doktornovel a kapcsolatot kapunk ra gyogyszert 3 honapig kell szedni es utana megnezi mennyit javult
nálnuk centrifugálás után 100.000volt,de nem értem adnak gyógyszert,h jobb legyen a spermakép???Nekünk soha nem adtak....
Szerdán elmegyek genetikára.És nemsokára az immunologiára is,mert mindent ki akarok zárni!Nem megyünk a fagyibabáért!Mert elkezzdtem gondolkodni ezen a Picsi lombikon,ez az icsinek továbbfejlesztett változata.
Felhívtam az intézetet ahova járok és mit ad isten,náluk is csinálják ezt és a következő lombikot ezzel fogjuk.
Tehát ha matekozom kicsit és kiválasztják a legéletképesebb spermát,nagyobb esélyünk lenne arra,h ne szakadjon meg a terhesség.Próbálok így gondolkodni.És akkor 3hónap mulva megcsináljuk az uj stimut,hátha nagyobb sikerrel járunk.Mert így nem tudják kiválasztani a legjobb spermát,csak picsivel.De miért is nekem kell olvasgatni a neten,h mindezekre rájöjjek?Miért nem mondanak semmit?
Ugyanez volt mikor kiderült h a férjemnek 0 a spermaszáma,nekünk nem lehet gyerekünk,ugyanez volt kutattam a neten,hoppá mégis van műtétes megoldás.Miért nem mondják?Na aztán mégis lett a spermába.Milyen furcsa ez az egész....
Hat igen a mi helyzetunk szerintem majdhogynem a legrosszabb, sajnos. De van par tolokocsis ismerosunk akiknek lett azert gyermek igy nem adjuk azert fel.
En sem igazan tudom hogy visszamenjunk-e a Kaaliba mert ha jol belegondolok mintha egy futoszalagon mennenek a nok es mutobol ki be, ultrahang ki-be. Nem tudom hogy a Devaiba ez hogy megy?
A genetikus andrologus akit most talatam eleg jonak tunik majd marc kozepen talalkozom vele akkor leszek otthon es felveszem ezt a gyogyszert. A tesztoszteron emelesere szolgal ami ugye a spemium minosege es mennyisege lesz jobb remelhetoleg, ez most egy 90 napos kura lesz es maglatjuk a vegen milyen eredmenyt hoz. En most elmegyek egy Hycosy petevezetek atvizsgalasra szeretenem tudni mi a helyzet ezekkel ha egyszer ugy alakul hogy tudunk magunk is probalkozni. Ha a sperma feljavithato lesz.
Ha erdekel a dokrono neve: Keszthelyi ZSuzsanna es a Budapesti G1 Intezetbe dolgozik be, telszama: +36-30 377-2385
Ugyhogy mi majd csak ev vege fele probalkozunk ujra szept-okt de majd kiderul addig min tudunk javitani.
Ha lesz egy kis idod leirnad nekem hogy a Devaiban hogyan is megy a kezeles.
Beszeltem az en orvosommal ma es hat nem tudom hogy vissza akarok e menni a kaaliba, semmi extra vizsgalatot nem ker, minden ugyan azt amit mar megcsinaltunk pl mehtukrozes, a Devaiban kernek olyat? Nekem volt tavaly es most megint elkuldott, hat nagyon nagyon fajdalmas vizsgalat. Szoval osszesegeben hogy ugyanugy vegigcsinaljuk semmi ertelme visszamenni.
Szoval olyan erdekelne hogy milyen verveteleket kernek, 1-3 napos hormon, 21 napos progi, pajzsmirigy stb. mennyinek kell lennie a leletnek hogy meg elfogadjak 3 ho 6 ho? eshogy mikor minden vizsgalat megvan hogy is van a kezeles. Nekem itt a Kaaliban mindig rovid volt a mensi napjan kezdodott es utana max 3 kellett uhra menni es leszivas es 3 napra ra visszaultetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!