ET utan 5. Nap tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Ez a 4. Lombik, 3 napos embriokat kaptam vissza 2

Nem tudom ez hiperstimulacio de leszivas ota puffadok mar tobb mint 1 hete es ha eszek valamit faj is nagyon a hasam plusz neha eleg eros szuras a petefeszkeknel. Utrot hasznalom 3*2 eleg sok ki is folyik

Voltak valakinek hasonlo tapasztalatai?

Neha nagyon egnek a mellbimboim es faj is a mellem aztan elmulik egy perc alatt es visszajon orak utan.

2014. febr. 26. 20:34
 51/97 A kérdező kommentje:
11 napon:-)
2014. márc. 4. 14:57
 52/97 anonim ***** válasza:
hu szorítok,remélem sikerül.A vérvételnek elvileg délután már van eredménye.Én tökre kétségbe vagyok esve,mert olyan a tesztem mint amikor szellemcsíkos egy teszt,de h lehet h vasárnap óta szellemcsíkos legyen?Nem értem.
2014. márc. 4. 15:05
 53/97 A kérdező kommentje:

Nekem ez lett ma, de nem elso vizeletbol.

[link]

Nem tul jo a kep de valamennyire latszik

Sokat olvastam mennyinek kell lennie a HCG erteknek de igazabol ki tudja ezt?

2014. márc. 4. 15:11
 54/97 A kérdező kommentje:

Szerintem nem szellemcsik, ha latsz valamita z ott is van es meg csak a 8+ napon vagy nekem azon a napon lett nagyon halvany mint neked.

Ja igen most gondolkodtam hogy milyen erdekes.

Az ET utani 5 napon csinaltam az elso tesztet es elozo nap adtam be az 1/3 ovitrellt es teljesen negativ volt meg az utana levo 2 napon is??/

Es a 8. napon lett eloszor nagyon halvany

2014. márc. 4. 15:19
 55/97 anonim ***** válasza:
ez biztos h baba:) Nekem olyan halvány h csak fénynél látszik....meg ha világoson vagyok:( És vasárnap ota nem erősődik,nagyon el vagyok keseredve:(
2014. márc. 4. 15:35
 56/97 A kérdező kommentje:

Remelem))) meglatjuk holnap mi lesz a vereredmeny.

Ne keseredj meg korai neked ez csak a 8. nap.

2014. márc. 4. 15:45
 57/97 anonim ***** válasza:
mi a helyzet,teszteltél?voltál vv-en? Nekem negatív et+9-en vagyok:((
2014. márc. 5. 10:26
 58/97 A kérdező kommentje:
Hat minden ellenem szolt ma reggel volt otthon egy tesztem es nem mukodott meg az ellenorzo csik sem jott fel. Utana elmentem venni nem volt a boltban, utana mashol vettem es teljesen negative volt pedig tegnap meg eleg jol latszott. Na ezek utan vervetel majd delutanra meglesz az eredmeny.
2014. márc. 5. 12:19
 59/97 anonim ***** válasza:
írd meg majd.
2014. márc. 5. 13:08
 60/97 A kérdező kommentje:
Megirom de nem hiszem sok jora szamithatok igazabol. Nem is igazan ertem en ugy tudtam hogy ha pl van az ovitrelle folyamatosan urul ki nem egyik naprol a masikra nem? nekem meg tegnap eleg jol lathato csik ma meg semmi? Erdekes na mindegy. Mennyi az az ertek aminel lehet remenykedni te tudod?
2014. márc. 5. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!