Természetes úton történt szülés után a hüvely mennyire áll vissza az eredeti állapotára? Mik a tapasztalatok?
Nem volt gátmetszésem.
5 hét után szeretkeztünk, az első alkalomtól kezdve ugyanolyan volt, mint azelőtt.
Ha azt mondom Neked, hogy a férjem azt mondta szex után, hogy jobb, mint új korában...:)
Mi megvártuk egyébként a 6 hetes vizsgálatot, amikor zöld utat adott a doki. Az első "nyögve-nyelősen" ment, de aztán minden a régi lett!
Nekem nem állt vissza:-(( Vágtak és repedtem luktól-lukig.Vartak végig,kicsit belül is.Szülés elött fájt a normál tampont feltenni,most simán "megpörgetem" belül:-)
Kívül nincs gond,hiszen ott összevarrtak,de a torna ellenére sem tudok szorítani a hüvelyemmel,úgy mint régen:-( De,nekem nagyon nagy gyerek jött kifelé:-)
Hármat szültem, mindig változott, sosem lett a régi és nem is lesz már.
De nem feltétlenül rosszabb, csak teljesen más.
Tágabb valamivel, az biztos. A férjem nem panaszkodik.
A tamponok sokkal jobban mozognak.
Gátmetszés szakadás/repedés az elsőnél volt csak, a második-harmadik védelemmel sikerült, de a régi metszés mentén mindig berepedt, ott már nem elég rugalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!