Szülés után a hüvely vissza áll az eredeti méretére?
Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 15:49
1/7 anonim válasza:
Azt mondjak hogy igen. De sokmindentol fugghet. Parom szerint az en huvelyem most meg szukebb is, 3honapja szultem! A varrat helyet meg azert erzem.
2/7 anonim válasza:
Csak pár hónap kell neki, mire teljesen rendbejön.
3/7 anonim válasza:
Szia!
attól is függ, hogy hanyadik szülés...Minél többet szül egy nő annál jobban tágul a medencecsontja és a hüvelye is.Nekem első babám volt, 3-4 hónap alatt visszament. De egyszerű hüvelygyakorlatokkal folyamatosan lehet az izmokat karbantartani, így a "rugózásuk" is könnyedebb lesz...
4/7 anonim válasza:
2 gyerek után is olyan szűk vagyok,mint voltam,a férjem szerint.Pedig gátmetszésem se volt,és nem is repedtem,tehát nem szűkítettek rajtam semmit.
5/7 anonim válasza:
Nekem teljesen visszaállt a régi állapotára.
6/7 anonim válasza:
Nekem is visszaállt, pedig majdnem 4 kilósan született a babánk. Én sokat tornáztatom (Kriston-féle) a intim izmaimat.
7/7 anonim válasza:
Nekem is épp olyan mint korábban. Viszont érezhetően gyengébbek az izmaim. Sokkal erőteljesebben tudtam mozgatni, összehúzni szülés előtt. Lehet hogy sok intim tornával jobb lenne de nem ugyanaz azért mint rég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!