Nem tudom ez hiperstimulacio de leszivas ota puffadok mar tobb mint 1 hete es ha eszek valamit faj is nagyon a hasam plusz neha eleg eros szuras a petefeszkeknel. Utrot hasznalom 3*2 eleg sok ki is folyik
Voltak valakinek hasonlo tapasztalatai?
Neha nagyon egnek a mellbimboim es faj is a mellem aztan elmulik egy perc alatt es visszajon orak utan.
a felső a mai az alsó a tegnapi.Élőben nagyon jol látni.
2014. febr. 28. 11:20
14/97 A kérdező kommentje:
Az enyem az semmi a tiedhez kepest. Nem katszik semmit ha fenybe nezem es nagyon nagyon erosen nezem akkor mintha latnam de ez csak szellemkep. Mi a kalliba jarunk ott ez volt 3., egyebkent Angliaban elunk es ott volt az elso, de itt knit nagyon nem neznek semmit es nem is annyira jo a kivizsgalas. A Kaaliba eleg sokmindent megneztek, nalunk a parom mozgasserult ezert kell ehhez a modszerhez folyamodani, sem a minoseg sem a mennyiseg nem jo igy csak a lombik johet szoba. Nekem volt mar minden vizsgalat mehtukrozes, IR, sofeltolteses mehuregvizsgalat, hormonvizsgalat es minden ok-nak tunik, megsem akar osszejonni. Most is volt 8 sejt, ebbok hat elindult de csak 2 jutott el 8-10 sejtesse amit visszaultettek. A masik 4 megall fejlodesben. Lehet ezek is bennem majd kiderul. Nalatok mi a gond?
2014. febr. 28. 11:33
15/97 anonim válasza:
10-es teszttel csináltad?
Nálunk is hasonló a helyzet,de nálunk 0volt a spermaszám,most 100.000sperma volt ebből tudtak válogatni.
Nekünk most 3naposra 5-en maradtak,2 ment a fagyasztóba és 3-at visszakértünk.2db 8sejteset és egy db 6sejteset.
2014. febr. 28. 11:41
16/97 A kérdező kommentje:
Igazabol nem tudom, mert ovulacios csomagot vettem par honapja Clearblue es ahoz adtak 5 db terhessegi tesztet.
Nalunk sajnos a fagyasztasi sose jutunk el(((. Lehet ez is a gond hiaba fejlodik szepen az elso 3 napban megsem jut el sokaig. Tavaly nyaron csinaltattam vervetelt ahol 19.20 volt a B-HCG ami vagy igen vagynem, kehet elindult valami nagyon kezdetleges de meg is allt. Egyebkent milyen a Devai intezet tudnad ajanlani?
2014. febr. 28. 11:46
17/97 A kérdező kommentje:
Hat nalunk sajnos talan 1-2 db mozogo spermium van csak, centrifugazas utan lett latokepenkent 4-50 db ugyhogy ez nagyon keves de megis van belole embrionk.
2014. febr. 28. 11:47
18/97 anonim válasza:
biztos h elindult valami,mert 5felett elindul 5alatt nem.Nálunk is csak most maradt fagyasztani való.Szeditek a fer14 férfivitamint?mi most szedtük a lombik alatt és ezért lett jobb az eredményünk.Igen nagyon jo hely soha nem váltanék,iszonyat jo a biologusuk.Nekünk azt mondták h nem lehet gyerekünk,ők mégis összehozzták az embriokat.
2014. febr. 28. 12:00
19/97 anonim válasza:
nem tudsz beszerezni 10-es tesztet?vateráról tudsz rendelni olcson,nekem olyan van.
2014. febr. 28. 12:02
20/97 A kérdező kommentje:
Igen veszek ma egy sokkal erzekenyebbet es holnap is megnezem reggel. Te mindig reggeli elso vizeletbol csinalod?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!