ET utan 5. Nap tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Ez a 4. Lombik, 3 napos embriokat kaptam vissza 2

Nem tudom ez hiperstimulacio de leszivas ota puffadok mar tobb mint 1 hete es ha eszek valamit faj is nagyon a hasam plusz neha eleg eros szuras a petefeszkeknel. Utrot hasznalom 3*2 eleg sok ki is folyik

Voltak valakinek hasonlo tapasztalatai?

Neha nagyon egnek a mellbimboim es faj is a mellem aztan elmulik egy perc alatt es visszajon orak utan.

2014. febr. 26. 20:34
 61/97 anonim ***** válasza:
hányadik napon vagy?
2014. márc. 5. 14:40
 62/97 A kérdező kommentje:

12 napon es megjott a HCG, 19.8 ami ebben az esetben semmi((

Hat majd legkozelebb

2014. márc. 5. 15:16
 63/97 A kérdező kommentje:
Igazbol azt kellene tudnom hgy a normalis erteknel emelkedettebb, ezert is mutatjak a tesztek viszont nem emelkedik meg hogy terhesseg legyen. Valami nagyon nem jo, sokkal reszletesebb kivizsgalas kell mert lehet kulon kulon mennenk lehetne gyerekunk de igy egyutt soha. Nem tudom mirol lehet szo.
2014. márc. 5. 15:32
 64/97 anonim ***** válasza:
nagyon sajnálom:( hát mikor én voltam vérvételen anno nekem 1volt a hcg-m.
2014. márc. 5. 16:12
 65/97 anonim ***** válasza:
2014. márc. 5. 16:13
 66/97 A kérdező kommentje:
Igen latom, igazabol 5-25 kozott irjak hogy ketseges, ezert meg penteken visszamegyek csakhogy nyugodt szivvel elhagyhassam az utrot es lassam hogy csokken a mennyiseg meg a tesztet is megcsinalom majd penteken. Igazabol inkabb olyanokat olvasok hogy 12-13 napon 400-600 HCG ahhoz kepest ez 0 ami nekem van. Erdekes mert mult nyaron is hasonlo volt.
2014. márc. 5. 16:26
 67/97 anonim ***** válasza:
mi a helyzet,h vagy?
2014. márc. 6. 10:42
 68/97 A kérdező kommentje:

Jol koszonom, es te? Teszteltel, mikor kell hivatalosan?

Holnap meg elmegyek egy vervetelre mert latni akarom ahogy szepen visszamegy a HCG a normal szintre.

Aztan az elokovetkezo par honapban jobban kivizsgaltatjuk magunkat mielott nekivagunk megint.

2014. márc. 6. 13:21
 69/97 anonim ***** válasza:
én kicsit még mindig magam alatt vagyok,érzem,h nem sikerült.Érzem a mensi közelgését.Ma van et+10.nap.Nem tudom ez a bizonytalanság olyan szar,mert még ott van a hátha,de ki tudja.et+21.napon kell telefonálnom a teszt eredményével.Ma nem teszteltem a tegnapi negatív miatt non szomoru vagyok.Szombaton csinálunk egy digitálisat.
2014. márc. 6. 13:39
 70/97 A kérdező kommentje:
Szia Mi ujsag? Jok a hirek?:-)
2014. márc. 9. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!