ET utan 5. Nap tapasztalatok?
Ez a 4. Lombik, 3 napos embriokat kaptam vissza 2
Nem tudom ez hiperstimulacio de leszivas ota puffadok mar tobb mint 1 hete es ha eszek valamit faj is nagyon a hasam plusz neha eleg eros szuras a petefeszkeknel. Utrot hasznalom 3*2 eleg sok ki is folyik
Voltak valakinek hasonlo tapasztalatai?
Neha nagyon egnek a mellbimboim es faj is a mellem aztan elmulik egy perc alatt es visszajon orak utan.
dejo:) figyu írd le nekem pontosan mikor mennyi ovitrellét adtál be és megmondom.
Nekem nega lett ugyhogy kiment az injekcio.
itt van: [link]
nagyon nagyon halvany eloben kicsit jobban latszik, de azert meg holnap ugyan ezzel a teszttel megcsinalom
egy baba esetén leghamarabb et+8. szokta kimutatni a teszt.Én az elöző beültimnél kiteszteltem az ovitrellét és az orvosom is megkérdeztem. 1/3-ad ovitrelle 3nap alatt azaz 72 ora mulva nincsen benne a szervezetedben!
Tehat ha a holnapi teszted is pozi akkor reménykedhetsz,ha a hétfői is az már tuti:) Ugyhogy szorítok:) énis tesztelek holnap,bár nekem et+6 lesz holnap.Hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!