ET utan 5. Nap tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Ez a 4. Lombik, 3 napos embriokat kaptam vissza 2

Nem tudom ez hiperstimulacio de leszivas ota puffadok mar tobb mint 1 hete es ha eszek valamit faj is nagyon a hasam plusz neha eleg eros szuras a petefeszkeknel. Utrot hasznalom 3*2 eleg sok ki is folyik

Voltak valakinek hasonlo tapasztalatai?

Neha nagyon egnek a mellbimboim es faj is a mellem aztan elmulik egy perc alatt es visszajon orak utan.

2014. febr. 26. 20:34
 31/97 anonim ***** válasza:

iszonyat halvány pozitiv,de non rosszul vagyok,hányinger fejfájás,már az éjjel erre keltem.

Nem biztos h a szuri az,kedden szurtad utoljára.Ugyh ha holnap is pozi akkor szerintem az non jo:) én 1 és fél ampullát szurtam és az 10.napra már nem látszott.Tehát ha te 1/3-ot szurtál kedden az szombaton már nem lehetett szerintem.Bizz a sikerben.Fotozzd le a 2 egymás mellett és rakd fel.

2014. márc. 2. 09:35
 32/97 anonim ***** válasza:
higabb is lehetett a vizeleted,attól is lehet világosabb.
2014. márc. 2. 09:37
 33/97 A kérdező kommentje:
Valoban nagyon nagyon halvany a tegnapihozkepest. Szerintem lehet masnal mashogy megy ki an injekcio hatasa. Neked viszont jo jelek vannak:-) Nekem elmult minden mellfajas a hasam is ok szoval megy minden vissza az alapba. Nem igazan tudom hogy hasznaljam e meg az utrot nincs mar ertelme. Nekem multkor is 3 nap kellet miutan abbahagytam hogy elmuljon.
2014. márc. 2. 09:38
 34/97 A kérdező kommentje:
Te tudsz esetleg olyat, hogy hiaba lesz embrio egy parnak genetikai hiba miatt soha nem lesz gyerek belole? Lehet ezt valahol vizsgalni szerinted?
2014. márc. 2. 09:41
 35/97 anonim ***** válasza:
ne add fel kérlek és igenis használd az utrot!!!
2014. márc. 2. 09:42
 36/97 A kérdező kommentje:
Vegulis elhasznalhatom, csak a mult alkalomkor is 3-4 honap kellett mire rendesen visszaallt a menstruaciom. Inkabb mi szerintem megnezetjuk hogy genetikailag lehet e nekunk kettonknek gyereke mindenekelott. Sajnos nekem az orvosom a kaaliban nem igzan beszedes igy tole nem de majd talalok egy biologust vagy valakit.
2014. márc. 2. 09:47
 37/97 anonim ***** válasza:
igen van.nálunk a férjem vizsgálták ő genetikailag jó.A nőket pedig 3.sikertelen után vizsgálják.Van olyan h a szervezet olyan ellenanyagot termel ami megöli az embriot,ezeket gyogyszeresen lehet kezelni.
2014. márc. 2. 09:50
 38/97 A kérdező kommentje:

Ertem es nektek a a Devaiban csinaltak mert akkor lehet hogy en is megkerdezem a dokimtol.

A nonel hogyan csinaljak nem tudod, neked volt?

Mert gondolom csak ugy petesejtet nem lehet leszzivni vagy verbol nezik?

2014. márc. 2. 09:54
 39/97 A kérdező kommentje:
Csinaltam meg egy tesztet ma delelott, miutan megittam legalabb 2 phar vizet es egy tejes kavet, es majdhogynem egy picit erossebb vastagabb a csik mint a tegnapi. Nem igazan ertem most mar. A folyadek higitja a vizeletet nem?
2014. márc. 2. 11:38
 40/97 anonim ***** válasza:

de szuper:)) Mondom én,h ne add fel.

fotok? :))) igen higítja,de attól is függ h növekszik a hcg a szervezetben.Lehet h neked pont most duplázodott mondjuk 12órakkor.Reggel ugy teszteljél h este 9után ne igyál semmit és reggeli elsőből csináld.Szorítok

2014. márc. 2. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!