ET utan 5. Nap tapasztalatok?
Ez a 4. Lombik, 3 napos embriokat kaptam vissza 2
Nem tudom ez hiperstimulacio de leszivas ota puffadok mar tobb mint 1 hete es ha eszek valamit faj is nagyon a hasam plusz neha eleg eros szuras a petefeszkeknel. Utrot hasznalom 3*2 eleg sok ki is folyik
Voltak valakinek hasonlo tapasztalatai?
Neha nagyon egnek a mellbimboim es faj is a mellem aztan elmulik egy perc alatt es visszajon orak utan.
Már jobban jött kicsit a vér,de még mindig nem vérzem rendesen.A nyh 7mm-es.Méhen belűl nem lát semmit,de viszont olyan óriásira vannak dagadva a sárgatestjeim mint még soha.Itt voltak a babáim,megerősítette,h elindult a terhességem.
2 lehetőséget mondott most szerinte vagy méhenkivüli terhes vagyok vagy megszakadtak a felődésben a kicsik.De nem tudja megmondani,mert gyanus neki hogy ilyen nagyok a sárgatestjeim.Jobb oldalt 3óriási van,bal oldalt egy óriási.Gyorsan levették a vért és negyed6-kor kell telefonálnom.A következő beültetést ugy csináltatjuk,hogy el kell mennem genetikára.Immunologiára pedig csak a 4.sikertelen után küldd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!