ET utan 5. Nap tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Ez a 4. Lombik, 3 napos embriokat kaptam vissza 2

Nem tudom ez hiperstimulacio de leszivas ota puffadok mar tobb mint 1 hete es ha eszek valamit faj is nagyon a hasam plusz neha eleg eros szuras a petefeszkeknel. Utrot hasznalom 3*2 eleg sok ki is folyik

Voltak valakinek hasonlo tapasztalatai?

Neha nagyon egnek a mellbimboim es faj is a mellem aztan elmulik egy perc alatt es visszajon orak utan.

2014. febr. 26. 20:34
 71/97 anonim ***** válasza:
Péntek óta barnázom.Mára megjött kicsit jobban:(( Holnap megyek a dokihoz.Én most visszakérem a fagyibabáimat.
2014. márc. 9. 11:55
 72/97 A kérdező kommentje:
Hat sajnalom(((. nekunk sajnos nincs meg fagyibaba sem, igy majd elorol kell kezdeni. Nekem meg nem jott meg, penteken hagytam abba az utrot remelem hetfo-kedd megjon.
2014. márc. 9. 12:52
 73/97 anonim ***** válasza:
teszteltél azota?
2014. márc. 9. 13:18
 74/97 A kérdező kommentje:
Ah nem szedan 19.8 HCG penteken 10.8 ugyhogy szepen megy lefele csak ugy tunik most negezebben fog megjonni gondolom az utro is elegge felhalmozodott
2014. márc. 9. 18:00
 75/97 anonim ***** válasza:
igazából nekem sem jött meg igazán,csak azt hittem,ilyen szivárgásom van.Fogalmam sincs mivan most.:( A hasam óriásira puffadt.Holnap megyek a dokihoz.
2014. márc. 9. 19:50
 76/97 A kérdező kommentje:
Hat en azert drukkolok neked)))))
2014. márc. 9. 20:38
 77/97 A kérdező kommentje:
Mi a helyzet?
2014. márc. 10. 13:52
 78/97 anonim ***** válasza:

Már jobban jött kicsit a vér,de még mindig nem vérzem rendesen.A nyh 7mm-es.Méhen belűl nem lát semmit,de viszont olyan óriásira vannak dagadva a sárgatestjeim mint még soha.Itt voltak a babáim,megerősítette,h elindult a terhességem.

2 lehetőséget mondott most szerinte vagy méhenkivüli terhes vagyok vagy megszakadtak a felődésben a kicsik.De nem tudja megmondani,mert gyanus neki hogy ilyen nagyok a sárgatestjeim.Jobb oldalt 3óriási van,bal oldalt egy óriási.Gyorsan levették a vért és negyed6-kor kell telefonálnom.A következő beültetést ugy csináltatjuk,hogy el kell mennem genetikára.Immunologiára pedig csak a 4.sikertelen után küldd.

2014. márc. 10. 15:03
 79/97 A kérdező kommentje:
Ertem a vervetel megmutat mindent gondolom. Nekem meg nem jott meg es ugy gndolom hogy nalam is elindult valami de megallt hamar ezert genetika es immunologia nalunk is kelleni fog.Meg azert is gondolom merthogy meg nem jott meg es talan igy ha elindult valami nehezebben jon meg. Mar napok ota raz a hideg, ejjel csuring vizre leizzadok es rettenetesen fajnak a melleim. Lehet nekem is el kene menni egy ultrahangra. Neked a mai nap hanyadik napod?
2014. márc. 10. 15:17
 80/97 A kérdező kommentje:
Irj majd mi lett a vereredmeny
2014. márc. 10. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!