ET utan 5. Nap tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Ez a 4. Lombik, 3 napos embriokat kaptam vissza 2

Nem tudom ez hiperstimulacio de leszivas ota puffadok mar tobb mint 1 hete es ha eszek valamit faj is nagyon a hasam plusz neha eleg eros szuras a petefeszkeknel. Utrot hasznalom 3*2 eleg sok ki is folyik

Voltak valakinek hasonlo tapasztalatai?

Neha nagyon egnek a mellbimboim es faj is a mellem aztan elmulik egy perc alatt es visszajon orak utan.

2014. febr. 26. 20:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/97 anonim ***** válasza:

Ezt kéri a Dévai:

[link]

2014. márc. 12. 15:31
 92/97 anonim ***** válasza:

Betelefonálsz,kapsz egy időpontot consira.Elmondja azokat a vizsgálatokat amiket az előbb belinkeltem.Kb 15.000-t kér el.Aztán részt kell vennetek mindkettőtőknek egy előadáson ami a lombikról szól.Ha beszerezted a papírokat és tulvagy az előadéson akkor kikérsz egy uj időt,h minden leleted jó e.Ha igen akkor mikor megjön a vérzésed felhivod,h megjött ő aznap 10-re behiv.Csinál egy méhszondázást,ezzel leméri a méhedet,h tudja h hova kell visszahelyeznie az embriot.Ezt csak egyszer csinálja.Méhtükrözést nem kértek még nekem.Aztán elkezditek a kezelést felírja a szurikat.Így kell járni:ciklus 1-3.napja attól függ mikor jön meg.Utána kb 5-8nap mulva kell menni attól függ h jön ki.Onanntól kezzdve hétfő,szerda,péntekenként kell menned egészen a leszívásig.Az h 3 vagy 5napos embriot kérsz vissza azt te döntöd el,ő soha nem dönt helyetted és nem segít,mert a tájékoztatóban mindent elmond!

A leleteket évente kell ujracsináltatni.Kivétel a kenetet és a chlamydiát,azt 3havonta vagy mielőtt kezded a lombikot.

2014. márc. 12. 15:40
 93/97 anonim ***** válasza:
Én szeretem ezt a helyet nagyon és nem váltanék.
2014. márc. 12. 15:41
 94/97 anonim ***** válasza:
Ja még annyi,h engem most elküldött genetikára,holnap megyek.Az immunologiát nem engedte,azt csak a 4. lombik után akarja,de én magánakcíózóm és ápr.9-n elmegyek egy meddőségi immunologushoz,h mondja meg milyen vérvételre kell elmennem.Remélem elkészül a vérvétel májusra mire kezdünk.
2014. márc. 12. 15:44
 95/97 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen, meg nem igazan tudom hogy mikor is probaljuk ujra osz elott biztosan nem. A Kaaliba biztosan nem megyunk vissza, lehet megprobaljuk a Devait.

En is megyek a jovoheten genetikai vizsgalatra es ha neken megvan az immunologiai megirod majd hogy mi is az milyen jellegu vervetel?

2014. márc. 14. 09:42
 96/97 A kérdező kommentje:
Meg azt szeretnem kerdezni hogy neled volt mar Hycosy vagy laparoszkopia es ha igen hol es milyen volt?
2014. márc. 14. 14:41
 97/97 anonim ***** válasza:
Lányok, azóta sikerültek a babák? 🙏🏼
2018. jan. 26. 21:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!