ET utan 5. Nap tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Ez a 4. Lombik, 3 napos embriokat kaptam vissza 2

Nem tudom ez hiperstimulacio de leszivas ota puffadok mar tobb mint 1 hete es ha eszek valamit faj is nagyon a hasam plusz neha eleg eros szuras a petefeszkeknel. Utrot hasznalom 3*2 eleg sok ki is folyik

Voltak valakinek hasonlo tapasztalatai?

Neha nagyon egnek a mellbimboim es faj is a mellem aztan elmulik egy perc alatt es visszajon orak utan.

2014. febr. 26. 20:34
 41/97 anonim ***** válasza:

az immunologiát azt speciális orvos csinálja,meddőségiben nem foglalkoznak ezzel.Továbbküldenek.Ez a vizsgálat egy csomó vérteszt.

DE lehetséges erre már nem lesz szükséged:)

2014. márc. 2. 13:13
 42/97 anonim ***** válasza:
mi a helyzet kérdező?
2014. márc. 3. 09:44
 43/97 A kérdező kommentje:
Hat igazan sok, mara megint eleg halvahy volt aztan kesobb meg nem is latszoot es tegnap ota megjon erzesem is van ugyhogy nagyon veszett ugy most mar. Ma reggel meg hatalmas mennyisegu Utro jott ki, ennyi meg soha. Veled mi a helyzet, jobban vagy mar? Csinaltal tesztet?
2014. márc. 3. 10:31
 44/97 anonim ***** válasza:
priviben elküldtem neked a képet a tesztről.Az alsó teszt a mai.Ne add fel,az ovitrelle már rég nincs benned.Énis elvagyok keseredve kicsit.
2014. márc. 3. 12:02
 45/97 A kérdező kommentje:

Sajnos nem nagyon latom a kepet. Neked mar tuti nincs ovitrelle szoval ha halvany is csak jot jelenthet szerintem:-)

Az en esetem nagyon erdekes en sem ertem ma reggel meg lathato halvany csik par orara ra semmi.

De megjon erzes van tegnap ota szoval((((

2014. márc. 3. 12:20
 46/97 A kérdező kommentje:
Szia Mi ujsag nalad?
2014. márc. 4. 12:53
 47/97 anonim ***** válasza:
a teszt ugyanaz a halvány alig látható.nálad?
2014. márc. 4. 13:03
 48/97 A kérdező kommentje:

Hat en nem nagyon ertem ma csinaltam egyet nem elso, masodik vizeletbol.

nagyon halvany nekem is, de meg ugy mutatja hogy can HCG termeles, ebben mar en is biztos vagyok hogy nem az ovitrelle.

Neked vannak meg tunetek amik voltak?

2014. márc. 4. 13:57
 49/97 anonim ***** válasza:
én et+8.-on vagyok.Hasfuffadásom van,olyan a hasam mint egy 4honaposnak.hányadik napon vagy te érzel valamit?
2014. márc. 4. 14:30
 50/97 A kérdező kommentje:
at az a helyzet hogy nekem a leszivas utan elegge faj es megnott a hasam, majd par napra ra oke lett es most mar legalabb egy hete eleg nagy a hasam, hat foleg ha meg raeszek akkor min 5 honapos terhes, meg a melleim fajnak, de nem mindig ha megnyomom majd mindig erzem a fajdalmat, hat kb ennyi. Ugy dontottem hol nap reggel elmegyek egy vervetelre, a doki mondta hogy a 12. naptol mar ok a vervetel es meglatjuk .
2014. márc. 4. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!