Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt olyan lányok akik...

Vannak itt olyan lányok akik missed ab után hamar teherbe estek? Pl 6-8 hét múlva? Van pár kérdés de tapasztalatok érdekelnének. Lett-e baj belőle, simán ment a terhesség.

Figyelt kérdés
2013. dec. 27. 20:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy nem nagyobb a vetélés esélye, mint máskor, de javasolja a kihagyást.
2013. dec. 27. 23:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Az elso missed ab-nal orvosom 2-3 honapos kihagyast javasolt hozzatette h vannak orvosok akik 6 honapot javasolnak de o feleslwgesnek tartja. akkor nem tudtam mi volt a problema nem kertem genetikai tesztet. ez volt 2011ben. Hosszu probalkozas utan 2013jan vegen ujra terhes lettem sajnos ez is missed ab ak zarult. ekkor kertem genetikai tesztet es a baba sajnos trysomy 15ben szenvedett amivel tulelesi eselyei nulla es az elso trimeszetrben veteles kov be. mar elotte kivizsgaltatni kezdtem magam h miert nem esek teherbe nem vagyok kepes az elso terhessegembol rajtan maradt10 kilot leadni etc. marc 8an volt missed ab om ez evben egyszer utana rendesen megjott es a kov ciklus mar kimaradt mert teljesen spontan teherbe estem. most vagyunk 37 hetesek. terhessegem sima volt eddig annyi h sargatest potlasra volt szuksegem es progi kupot kaptam az elso 12hetre a magyar ultrogedztan megfeleloje. ezen kivul csak terhes vitamint szedtem. meg ab utan folsavat amit terhes vitaminra valtottam mihelyst pozit teszteltem. meg annyi orvosom jobban odafigyelt ramvvvbhhufam es 5 hettol hetente latott egesten a 12ik hetig h minden rendbe legyen.
2013. dec. 28. 06:35
 3/8 anonim ***** válasza:
2ik hsz vagyok talan annyi h nem gorcsoltem ra ez ugyre mondhatni h feladtam egy kicsit volt egy lekotott nyaralasunk es ugy voltunk vele majd utana lombik programmal probalkozunk. es a legvaratlanabb pillanatban osszejott.
2013. dec. 28. 06:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Volt egy vetélésem amit csak ultrahangon lehetett észrevenni ekkor jött a missed ab.

Orvosomhoz elmentünk kontroll ellenőrzésre majd megbeszéltük hogy legyen tovább.Azt mondta hogy egy menstruációt várjunk meg és utána akcióba lendülhetünk.Nagy hülyeségnek tartja azt hogy 6 hónapot kelljen várni a következő próbálkozásra.Mi be is tartottuk egyet megvártunk majd nekiláttunk és itt fekszik a gyönyörű lánykám aki 16 hónapos :))) és most jelenleg 19 hetes kismami vagyok!Akkoriban találtam egy amerikai orvosok kutatását stb hogy missed ab után könnyebben esnek teherbe mert a test emlékszik rá illetve akik 6 hónapot várnak vagy többet kevesebb nő tudott teherbe esni rögtön vagy csak jóval később sajnos de ezt a saját orvosom is mondta.Gyógyszer az első elvesztése miatt...... minél hamarabb jöjjön a következő!Remélem hamar összejön neked!

2013. dec. 28. 08:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem idén március elején volt missed ab-om, és egy menstruáció után, május közepén terhes lettem újra. Nem szedtem semmilyen magzatmegtartó gyógyszert, teljesen problémamentes a terhességem.

34hkm

2013. dec. 28. 10:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt missed ab,de volt egy spontán vetélésem 1 hónapja,mindenki mást mond,hogy mikor nem veszélytelen már teherbe esni,de nekem azóta nem jött meg újra.
2013. dec. 28. 15:53
 7/8 anonim ***** válasza:

bár nem missed abom volt hanem egy vetélés müszeres befejezéssel(magyarul elindult a vetélés magátol)

de nekünk is 3honapot mondtak. rá 45napra jött meg, azután lettem terhes. az elejétől kaptam a prog.potlast,meg vitamin. a 12-13.hétig. voltak hematomaim de elmultak. azota teljesen probléma mentes a terhesség.

nekem azt mondtak nagyobb az esélye az ujboli teherbeesésnek de a vetélésnek is mert mégiscsak mütét volt. de hálisten jol vagyunk.

29hkm.

2013. dec. 29. 15:45
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.sajnálom, hogy átestünk ezen ilyen sokan.én igazából valami hormonális gondra gyanakszom, majd kérek egy vizsgálatot, igaz, hogy 3 után csinálják de Isten óvjon, hogy még kettőt átéljek..nem is félek annyira, hogy előbb terhes leszek, csak még egy ilyet átélni borzalmas lenne.annál jobban szeretnék már anya lenni.kismamiknak boldog babavárást:)
2013. dec. 29. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!