Félőske22 kérdése:
Klion D 100 hüvelytabletta terhesség alatti alkalmazásáról tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Nekem eléggé kellemetlenül kicsorog, néha vizes és fehér, de van hogy sárgás színű és elég bő. Volt már ilyen tapasztalata valakinek?2013. jan. 19. 19:45
1/9 anonim válasza:
Én ma vagyok a 6. Klionos napomban:)
Nekem is reggelente olyan, mintha a magzatvíz folyna, elég ijesztő tud lenni.
3/9 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt, utáltam, de nagyon muszáj volt.
4/9 anonim válasza:
nekem az 5. után abba kellett hagynom mert rózsaszín folyásom lett tőle,úgy kimarta a nyálkahártyámat..szóval ha olyat tapasztaltok se ijedjetek meg!csak hagyjátok abba az alkalmazását!
5/9 A kérdező kommentje:
És hogy sárga az normális? Mert a kúp előtt nem volt ilyen színű...
2013. jan. 19. 21:45
6/9 anonim válasza:
igen normális.majd elmúlik ha abbahagyod!
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!
2013. jan. 20. 21:52
8/9 anonim válasza:
És ha első alkalmazás után párórával elkezd égni viszketni csípni? Nagyon féltem a babát szóval nem tudom mit csináljak... gondoltam szólok a dokinak de azt olvasom mindenkinek hasonó ilyen tünetei volgtak... :(
9/9 anonim válasza:
Ilyen sajnos, csíp, a gyulladt hüvelyfal miatt. Ha nagyon zavar, kérdezz rá, de szerintem ez általános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!