Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hüvelytabletta mennyire nyújt biztonságot a nem kívánt terhesség ellen?
A hüvelytablettát nem lehet komolyan venni, mint fogamzásgátló módszert.
Egyedül NEM használják, csak a buták, felelőtlenek. Helyes használata: kiegészítő módszer lehet a gumi mellé.
Én sem lettem a használata mellett terhes... és nem használtam mellette óvszert se, és a megszakításos módszer sem játszott...
16/L Honey
Az se biztos, hogy teherbe esel, ha belédélveznek... akkor is "csak" 20% esélyed van rá. Tudom, mert mi épp babát tervezünk...
Szóval hüvelytabi mellett nagyobb eséllyel maradhatsz terhes, mint gumi mellett. A hüvelytabi azonban jó kiegészítés lehet gumi MELLÉ, arra az esetre, ha kiszakadna, van még egy védelmi vonal, kevésbé kell aggódni.
Ha a gumit akarjátok kiváltani, vannak sokkal jobb módszerek is a hüvelytabinál. Hormonális a tabletta és a hüvelygyűrű, nem hormonális a pesszárium spermiciddel. Egyiket se lehet érezni aktus közben, és magas a terhességi indexük, azaz kevés terhesség forful elő helyes használat során.
A gumit nem lehet kiváltani, ha nem tartós kapcsolatról van szó. A nemi betegségek ellen semmi sem nyújt védelmet.
Ha tartós kapcsolatról van szó, akkor meg mindenki aki nem a gumit (vagy esetleg egy kiegészítő módszert, pld spermicidet + gumit) használ annak a kombinált orális tablettát kell választania, mert az összes többi mellett van esélyed a teherbeesésre, illetve rengeteg mellékhatásuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!