Terhesség elején vérzés, fájás, görcs nélkül? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 12:10
3/18 anonim válasza:
Ja már értem. Vérzel, de nem fáj, nem görcsöl?!
Mennyire vérzel és milyet?
4/18 anonim válasza:
Terhesség alatt nemszabad vérezni, mert az vetélés is lehet semmiképpen nemjo....
En nemvereztem.
Gorcsolni gorcsolt a hasam az elejen ,az orvos aztmondta h ez normalis,ugyanis no a mehed. v pedig beagyazodaskor is gorcsolhet..
de nemértem mi pontossan a kerdés ?
5/18 A kérdező kommentje:
a betéten nincs semmim, wc-zés után a papír véres. Semmi fájás vagy görcsölés. van esély hogy megmarad a babám? 6 hetes vagyok,holnap megyek vérvételre hogy megnézzenek 1-2 dolgot
2013. márc. 7. 12:20
6/18 anonim válasza:
Ha csak a papír véres,akkor szerintem nincs gáz...nekem is volt,mikor 18 hetes voltam.
Nekem akkor azt mondta a dokim,hogy szedjek naponta 6 db Magne B6-ot.
Utána már nem volt semmi gond,kisfiam mostmár 7 hónapos nagyfiú :-)
7/18 anonim válasza:
Ezzel azonnal be kellene menni a kórházba. Van esély, hogy megmarad, belőlem volt, amikor szó szerint ömlött a vér, mégis megmaradt a babám. De minden alkalommal bementem a kórházba. Azonnal kaptam gyógyszereket és infúziót.
8/18 anonim válasza:
Van esély, hogy megmarad, ha nem görcsölsz, az biztató, de mindenképpen mutasd meg magad dokinak még ma.
9/18 A kérdező kommentje:
tudja az orvosom,azért is kell mennem vérvételre. nagyon félek,de szinte mindenki azt mondja,hogy ha nem görcsölök,sok esélye van a babámnak
2013. márc. 7. 12:50
10/18 A kérdező kommentje:
ja és ami kimaradt,ez már vasárnap óta tart. legtöbbször csak barna,néha vér
2013. márc. 7. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!