Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség elején vérzés,...

Terhesség elején vérzés, fájás, görcs nélkül? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 12:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Elég fura, hogy ezt mondta az orvosod. Én többször véreztem a terhesség elején és mindig bementem a kórházba. Minden alkalommal megvizsgáltak. Megnézték zárt-e a méhszáj, illetve mindig megultrahangoztak, egyszer be is fektettek. Ezt 4 különböző orvos, két különböző kórházban így látta jónak. Egyszer sem csináltak emiatt vérvételt.

2013. márc. 7. 12:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Én az első 12 hétben barnàztam, a baba mellett volt bevérzésem ami az idő előrehaladtával szèpen felszívódott, de a 8. hétig kritikus volt. Ha levált volna vitte volna a babát is. Szerencsére minden rendben zajlott.
2013. márc. 7. 13:04
 13/18 A kérdező kommentje:
gondolom azért kell a vérvétel hogy a sárgatest hormon szintet ellenörizze. De tényleg nem tudom,ezért is kérdeztelek titeket. hétfön volt UH,még nem volt szivhang,mert csak a 6. hetet kezdtem akkor meg.
2013. márc. 7. 13:16
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyenem és progeszteron pótló kenőcsöt kaptam. Utána nem volt semmi gond. Mennyire tapasztald a dokid? Ezt általában egyből tudni kellene, mert elmehet a baba, ha nem kapsz időben hormonpótlást. Remélem minden rendben lesz nálad. :)
2013. márc. 7. 13:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem a 7-11. hétig volt barnázás meg közben 3-szor vérezgetés a méhlepényem fedte a méhszájat. Aztán egyszer csak egyik napról a másikra elmúlt és nem is fordult elő azóta. Most vagyok 24 hetes. Nekem mindig azt mondta a doki, hogy addig ne aggódjak amíg nem görcsölök. Ja és szednem kellett 3x2 magne B6-ot. Persze amikor bevéreztem az pedig rendesen elöntött akkor lapátoljak be gyorsan 2-3 magne b6-ot. És persze rengeteg pihenést javasolt és semmi megerőltetés meg emelgetés. Persze sűrűn ellenőrizte ultrahangon, hogy minden rendben van-e. Remélem veled is minden rendben lesz. Boldog babavárást kívánok neked! :)
2013. márc. 8. 12:22
 16/18 anonim ***** válasza:

Ez minden esetben más és más. Ilyenkor még nincs lepény, a mensid ideje is elmúlt, azokért nem vérezhetsz. Hogy nincs görcs, az lehet jó, de rossz is. Én 4 x vetéltem el, 2x volt görcs, 2x nem...Tesómnak a 8-ik héten halt el a babája, se görcs, se vérzés, missed Ab lett. Szóval én bemennék az ügyeletre, ahol csinálnak egy UH-t, és legalább annyit megtudsz, hogy nőtt-e a baba, mert az jó jel, és kapsz egy kis gyógyszert. A vérvételből a doki a HcG-d akarja nézni, meg a progeszteront, de inkább adná egyből a gyógyszert, nem vérvételezgetne, elég fura az eljárása...

Miért nem akarsz bemenni a kórházba?

2013. márc. 9. 13:31
 17/18 A kérdező kommentje:
voltam már,nem nagyon foglalkoztak velem. SÖÖÖT,ugymond . mit keresel te itt 5 hetes terhesen ilyen miatt-érzést keltettek ennem
2013. márc. 9. 13:34
 18/18 anonim ***** válasza:
És mit mondtak? Rendben van minden?
2013. márc. 9. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!