Terhesség elején vérzés, fájás, görcs nélkül? Tapasztalatok?
7-es vagyok.
Elég fura, hogy ezt mondta az orvosod. Én többször véreztem a terhesség elején és mindig bementem a kórházba. Minden alkalommal megvizsgáltak. Megnézték zárt-e a méhszáj, illetve mindig megultrahangoztak, egyszer be is fektettek. Ezt 4 különböző orvos, két különböző kórházban így látta jónak. Egyszer sem csináltak emiatt vérvételt.
Ez minden esetben más és más. Ilyenkor még nincs lepény, a mensid ideje is elmúlt, azokért nem vérezhetsz. Hogy nincs görcs, az lehet jó, de rossz is. Én 4 x vetéltem el, 2x volt görcs, 2x nem...Tesómnak a 8-ik héten halt el a babája, se görcs, se vérzés, missed Ab lett. Szóval én bemennék az ügyeletre, ahol csinálnak egy UH-t, és legalább annyit megtudsz, hogy nőtt-e a baba, mert az jó jel, és kapsz egy kis gyógyszert. A vérvételből a doki a HcG-d akarja nézni, meg a progeszteront, de inkább adná egyből a gyógyszert, nem vérvételezgetne, elég fura az eljárása...
Miért nem akarsz bemenni a kórházba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!