Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség után vagyok jelenleg...

Terhesség után vagyok jelenleg 3kiló plusz van rajtam (hasamon) már csak de azt sehogy nem tudom leadni! Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Most nov. 1jén lesz egy éve hogy szültem, sikerült is leadnom a kilókat de ezzel a 2-3al szenvedek főleg a hasamon, de mivel porckorong kopásom van mindentől fáj a derekam, így felülésezni sem tudok! Hogyan tudnék hasra erősíteni hogy ne legyen plötty:)?????
2013. okt. 30. 12:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Állítólag a hullahop karika csodákat művel, és az nem bántja a hátat. Nekem van, direkt ezért kértem ajándékba páromtól, de nem tudom használni, állandóan leesik. Viszont többen mondták már, hogy hasra, derékra állati jó!
2013. okt. 30. 12:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Na még ilyet én is próbálkoztam azzal de nekem is állandóan leesik de akkor lehet egyel nagyobbal kéne próbálnunk:)
2013. okt. 30. 12:39
 3/3 Je Veux ***** válasza:
A hullahopp karika jó, de ha van rá időd, akkor járj el úszni. Az a hasadon nem sokat segít, viszont a hátnak és deréknek nagyon jót tesz.
2013. okt. 30. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!