ET utan 5. Nap tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Ez a 4. Lombik, 3 napos embriokat kaptam vissza 2

Nem tudom ez hiperstimulacio de leszivas ota puffadok mar tobb mint 1 hete es ha eszek valamit faj is nagyon a hasam plusz neha eleg eros szuras a petefeszkeknel. Utrot hasznalom 3*2 eleg sok ki is folyik

Voltak valakinek hasonlo tapasztalatai?

Neha nagyon egnek a mellbimboim es faj is a mellem aztan elmulik egy perc alatt es visszajon orak utan.

2014. febr. 26. 20:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/97 anonim ***** válasza:
A mellfájdalom az utrótol van. A petefészekszurkálás normális. Ha csak kicsit puffadsz az még belefér, de vigyázni kell. Hán sejtet szívtak le?
2014. febr. 26. 21:01
 2/97 A kérdező kommentje:
8at most, tavaly 6 volt. Igazabol most van eloszor ez a hasfajas. Par eve az elso lombiknal 17 petesejtet szivtak le es ilyen sokaig a hasfeszules fajas nem volt emlekszem.
2014. febr. 26. 21:03
 3/97 anonim ***** válasza:
mikor tesztelsz?szorítok nagyon
2014. febr. 27. 19:30
 4/97 anonim ***** válasza:
8nál még nem olyan nagy a hiperstimu veszélye.
2014. febr. 27. 20:17
 5/97 A kérdező kommentje:

Hat ugy tunik mostanra mulik a hasfajas, igazabol nekem ovitrellet kellett meg adnom az ET napjan, most kedden es ma, de a mait mar nem adom be mert az elozo napokban nagyon puffadt a hasam es fajt. Egy het mulva kellene tesztelnem, de vasarnap megnezem akkor ha nem mutat semmit biztosan nincs semmi. Es hat az ovitrelle HCG hormont tartalmaz ami befolyasolhatja a teszt eredmenyet. Ami osszesen maradt hogy neha nem egesz nap a mellbimboim rettentoen egnek meg egy kicsit faj az egesz mellem.

Neked van valami tuneted? Te mikor tesztelsz?

2014. febr. 28. 09:25
 6/97 anonim ***** válasza:
én ma vagyok et+4.napon ma csináltam egy tesztet h kürült e az ovitrelle.Nekem 1,5-t kellett multhét szerda este szurnom.És tök egyértelműen ott a csíkom.Az ovitrellét 9napja szurtam.
2014. febr. 28. 10:46
 7/97 A kérdező kommentje:
Na ez szuper:-)
2014. febr. 28. 10:59
 8/97 anonim ***** válasza:
igen az csak tudom h a szuri miatt pozi,még tul korán van h babát mutasson.te mikor tesztelsz?
2014. febr. 28. 11:02
 9/97 A kérdező kommentje:
Ez nem biztos hogy az ovitrelltol van ott a csik nem? Nekem egy db ovitrellet kellett 3 reszre elosztani es most kedden adtam be a 2.at es ma teljesen negativ volt a teszt ET+7
2014. febr. 28. 11:02
 10/97 A kérdező kommentje:
Ma kellene beadni a 3.reszt de mar nem fogom mert tuti attol is puffadok es nem hiszem hogy szamit valamit. Jovohet szerdan mehetek vervetlre ha akarok mert az mar eredmenyt kell mutsasson es penteken kell a tesztet csinalni.
2014. febr. 28. 11:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!