Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november 5-6...

Ki nem várja november 5-6 környékén?

Figyelt kérdés
Ha van kedvetek izguljunk együtt!! 😊
2018. okt. 26. 16:15
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/269 anonim ***** válasza:
100%

Mikor tesztelsz ùjra?

B

2018. nov. 7. 16:05
 132/269 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem reggel, ha nem jön meg. Vagy holnapután.

J.

2018. nov. 7. 17:00
 133/269 anonim ***** válasza:
100%
Na hajrà akkor, ès mindenkèppen ìrd meg :) kivancsi vagyok ès szorìtok nagyon èrted :) meg persze magamèrt is 😂😂😂 de èn majd csak ha nem jön meg utàna fogok teszteni,nagyon remèlem hogy nem fog mert akkor nagyon el leszek keseredve
2018. nov. 7. 17:10
 134/269 anonim ***** válasza:
100%

Én is szorítok neked. 😊

Holnap lenne esedékes, nem?

J.

2018. nov. 7. 17:12
 135/269 anonim ***** válasza:
100%

Amùgy olyan àlmos vagyok,de lehet bebeszèlem nemtudom,viszont pàrom is ès pàrom tesòja is megjwgyezte, hogy egyfolytàban àsìtozom,este koràn kidőlök ès reggel meg alig bìrok felkelni,ragad le a szemem egèsz nap. Persze ez lehet ettől a hülye időjàràstòl :( ès gondolom az is,csak hàt hajlamos vagyok kèpzelődni, olyan jò lenne màr nem izgulni minden hònapban csak kuckòzni itthon vàrni a karàcsonyt a kisbabàmmal a pociban :)

B ja ès előző is B voltam :) persze kb sose irom oda :)

2018. nov. 7. 17:16
 136/269 anonim ***** válasza:
100%
Hat amùgy nemigazàn tudok kiigazodni a naptàramon, 31 napos ciklusnap van bejegyezve ès a 32.napra rakjra a mensit.szòval pèntekre
2018. nov. 7. 17:18
 137/269 anonim ***** válasza:
100%

De igazad van egyèbkènt, mert ha az ovutòl szàmolok 14 napot,az holnapra esik, a 14.nap

Viszont ha esetleg kèsőbb volt ovum akkor meg van mèg 3,4 napom.

Ha pedig akkor volt ovum amikor ìrta ès szerintem akkor kb, mert akkor volt a jò nyàkom is, attòl mèg lehet korai a multkori tesztem, mert az csak a 12.nap volt ès ha jòl addigra fejeződik be ès onnantòl kezd termelődni a HCG

Àh de inkàbb nem kène szàmolgatnom :)

2018. nov. 7. 17:26
 138/269 A kérdező kommentje:

Sziasztok Csajok!

B) Nem tudom mi lehet az rajta. Meg sosem lattam ilyet. Viszont az elég furcsa hogy rózsaszín.

Nagyon drukkolok nektek!! Annyira örülnek ha mindenkinek osszejonne!! ❤️❤️

Nalam semmi különös nincs. Tegnap egész nap azt hittem hogy mindjárt megjön. Olyan fura volt. Picit pánikolok is nehogy mégis megjojjon.

Amúgy ugyanaz mint a ezelőtt. Pici görcsök szurkalasok. Cicinel is ugyanaz, a tejmirigyek duzzadtabbak de nem vészesen, kicsit érzékeny. Talán ma volt olyan hogy egyszer a munkahelyen picit hányingerem volt de az lehetett mástól is. Igen a fáradtság az megvan. Ezelőtt is volt, de en amúgy is végig tudnám aludni a napot :D. Illetve nagyon kevés kajaval is azt erzem hogy dugig vagyok.

Majd csak december elején megyek dokihoz. Uh-ra. Addig felesleges. Beszéltem tegnap telefonon a szulesznommel. Nagyon jóban vagyunk. Mindkét gyermekemet vele szültem és azóta is folyamatos kapcsolatban vagyunk (magánéleti dolgokat is beszelunk meg) illetve a párommal is szokott találkozni és beszélgetnek pedig van köztünk 45km. Csak szokott oda járni ahol a párom dolgozik. Mondtam neki a köhögést és csak citrom és mez jöhet szoba vagy gyógynövényes cucc.

“Röviden” ennyi! Sztem felesleges tesztelgetnem. Ha valami nem oke úgyis jelentkezik verzessel.

A többiek akik halványat teszteltek csináltatok új tesztet??

Írjatok hogy mizu veletek!!! J és B nagyon sokat gondolok rátok így ismeretlenül is!! ❤️

2018. nov. 7. 18:06
 139/269 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Köszönöm a bátorítást. Most nagyon stresszes vagyok egyéb gondok miatt, ami ma tetőzött, remélem nem az befolyásolja a dolgot.

Örülök nektek, és tényleg csodaszép lenne, ha mindenkinek sikerülne.😘❤️

J.

2018. nov. 7. 19:05
 140/269 anonim ***** válasza:
100%

B, egészen véletlenül nem Period Tracker, Monthly Cycles-t használsz? Mert nekem is rendesen utána kellett számolgatni.😅

J.

2018. nov. 7. 19:06
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!