Krisztina9001 kérdése:
Ki nem várja november 12. e környékén?
Figyelt kérdés
2013. nov. 7. 11:44
1/8 A kérdező kommentje:
Oktober 17.én jött meg 23.án 28.án voltunk együtt nov. 1-2 reggel hasszurkám volt vasárnap husós káposztához kovászos uborka hétfön pizzához kovászos ubi van már 1 20hós kislányom vele semmi ilyen nem volt észre se vettem 9 honapig hogy ő van nekem március óta probálkozunk
2013. nov. 7. 11:48
2/8 anonim válasza:
Bocsi, hogy offolok, nekem augusztusban nem jött meg, akkor tudtam meg, hogy terhes vagyok, de előtte én is gyk-n vártam a "hasonszőrűeket", és azóta is akárhányszor ilyen kérdést látok, együtt izgulok a kérdezőkkel! :)
15 hkm
3/8 anonim válasza:
Szia! Én is kb. akkorra nem várom. Igazából hasonló dolgaim... vannak, mint neked. De sokszor voltam már így. Úgyhogy kicsit most is el vagyok kenődve... De azért szurkolok magunknak! :)A reményt nem szabad elveszítenünk! :)
4/8 anonim válasza:
En is akkorra nem varom :) Nekem eleg hosszuak a ciklusaim, kb. 50 naposak sajnos, igy nem merem beleelni magam. Januar ota probalkozunk, ez a honap mar clostys volt. Drukkolok!
6/8 anonim válasza:
Én 14.- re nem várom. Mindenkinek szorítok!
7/8 anonim válasza:
[link] :)) Ékezet nélkül gépelő, hosszú ciklusú voltam. Szorítok nektek is!!!
8/8 A kérdező kommentje:
gratulálok nekem sajna 1 csikos lett
2013. nov. 13. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!