Esetleg szül valaki közületek november 4-e környékén a SOTE II. Női Klinikán?
Mikorra várjátok a picit, és hogy vagytok?
33hetes kismama
Szia!
Én november 13-án fogok szülni (elvileg, gyakorlatilag majd eldönti a kisbabám :) a II. Női Klinikán. Ma megyünk a választott szülésznőnkhöz egy kis szülőszoba-látogatásra, már nagyon várom,meg van egy csomó kérdésem is, remélem kapok rájuk választ.
Sajnos, aludni meg mozogni már nem nagyon tudok, de ez köszönhető annak a plusz 16 kilónak, amit sikerült felszednem. Igaz, a terhességem kezdetekor meg egy gereblye voltam: 45 kiló... Fájnak a csontjaim, igazából nem jó sehogyan sem: sem ülve, sem fekve hosszú távon, de még ki kell bírni, ennyi igazán belefér. Hétfőn megyek 32. heti ultrahangra, már nagyon kíváncsi vagyok mennyit nőtt a kisfiam.
Tök fura, de nem félek magától a szüléstől, sőt! MInél többet olvasgatok, tudok róla, annál inkább nincsen bennem félelem, igaz, már amióta tudom, hogy kisbabám fog születni azóta kifejezetten készülök arra, hogy a félelem a szüléstől minél messzebbre elkerüljön. (Persze, most még nagy a szám, meglátjuk a nagy napon mi fog történni! :)
Minden jót és kitartást!
Szia! Hát... én nem fogadtam szülésznőt, sőt még egyszer sem voltam bent a klinikán... magánrendelésre járok az orvosomhoz, majd csak CTG-re megyek be oda először. ( szóval minden tök homály a kórházzal kapcsolatban)
Én sem tartok egyébként annyira a szüléstől... az ember tudja, hogy fájni fog, próbál erre készülni, de valóban ezt majd csak akkor fogjuk tudni, amikor eljött a nagy nap. Az alvással nekem is gondjaim vannak... ha oldalt fekszem akkor általában a kulcs csontom vagy a bordám megy szét, ha háton akkor meg a köldökömnél olyan, mintha szakadnának szét a szövetek... ülve talán a legjobb, de ott is meg kell találni a helyes pózt. :) Sok sikert kívánok neked, és ha felnéznél esetleg ide, beszámolhatnál a kórházban látottakról. :)
Kellemes babavárást, és sok sikert a nagy naphoz!
SZiasztok, én májusba szültem ott.
Gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat:
Szülőszoba nagyon szép,van zuhanyzó, labda lehet vinni zenét. Van ahol bordásfal is van. én nekem a ladba jött be. Volt fogadott szülésznőm.
Szülés után 2 órát lehet veled a picur.
Én kedden hajnalba szültem és pénteken jöttem haza.
Hozzám a szülésznőm és a dokim is lejöttek.
A csecsemős osztályon nagyon rendesek voltak a szobatársak, csecsemősök. Ügyeletes dokik vizite 1 perc volt max.
napi 4 pelust kaptunk(pampers new baby)+1 fürdetéskor
van hűtő minden szobába, és minden szobához fürdő+wc is van
minden reggel fél 6 kor jön "csodakendő" takarítónő , mindent ugyanazzal töröl le!!! Vigyetek domestos törlökendöt és utána az ajtó kilincseket szerintem töröljétek át. :-) És árulja a kávét 250-300 ft ért:-) Lent az automatába 120ft:-) Picit bolond a nő ...
Reggeli vacsi 3-3 zsemle és sajt, vagy felvágott..én hozattam vákumos felvágottat, sajtot, ásványvizet , édességeket. Minden reggel van meleg tea...nagyon fini volt, mondjuk olyan menzai tea, azt nagyon szerettem mindig.
Ebéd ehető volt, a leves mind a 3 nap ugyanaz volt,de meleg volt...kb ennyi, most ezek jutottak eszembe...
Egész nap veletek van a picur, csak este viszik el fürdetni őket.
Aranyosak a rugik amibe öltöztetik Őket.
popsitörlöt, meg krémet, pár textílpelust, takaró a picinek vigyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!