Váltott valaki közületek szülészt időközben, mert nem volt vele megelégedve?
17 hetesen váltottam, és nem bántam meg. A régi dokinak nem szóltam, csak úgy ott hagytam, az újat felhívtam, mondtam neki, hogy 17 hetes terhes vagyok, és úgy hallottam, hogy ő nagyon jó szakember (kicsit nyaltam neki) és szeretném felkérni a terhesgondozásra. Megbeszéltük a következő vizsgálat idejét, vittem neki az addigi leleteimet és ennyi.
Boldog babavárást!
Ha nem magánban akarsz járni, akkor csak járj el akkor az sztk-ba, amikor az az orvos rendel, aki neked szimpi.
Én nem magyarázkodnék különösen egyiknek sem.
Van olyan állapotos nő, aki akkor megy, amikor ráér. És akkor ahhoz az orvoshoz, aki épp rendel.
Kérdés, hogy szülésre fel akarod-e kérni.
Azt én úgy csinálnám, hogy csak úgy általánosságban rákérdeznék terhesgondozáskor, hogy szokott-e vállalni, és mennyiért. És hogy persze majd meglátod, még meg kell beszélni otthon. Aztán a 25-30. hét körül elég vele konkretizálni, hogy megkéred, vagy nem.
Én is váltottam, a 16.héten-nem bántam meg, sőt...
Válts nyugodtan, ha úgy érzed, mert nagyon nem mindegy ki nézegeti és milyen szakmai tudással a gyermekedet, vezeti végig a terhesgondozást.
Minden jót, kívánom, hogy találd meg a megfelelő orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!