Szült közületek valaki vákummal?
igen, azzal sültem, de okot igazából nem találok. ezek vannak a zárómon:
episiotomia és ellátása
hüvelysérülés és ellát.
cervix ruptura ellát.
fej vacuum-extractio
méhűri betapintás szülés után
oxytocinos fájásasszisztálás
Szia!
2 Hetes zsültem vácummal az ok az volt hogy a lányom nyakán volt a köldökzsinór DUPLÁN mert olyan okosok voltak hogy vették észre. a zárón csak annyit írtak hogy leesett a szívhangja és azért volt a vácumhasználat de nem volt vészes az egész
Első vagyok, te is azzal szültél? vmég csak most fogsz?
Amúgy amennyire tudtam akkor figyelni esett le a szívhangja, meg egy bizonyos pont után vmiért nem tudott jönni, hiába nyomtam, ezért kellett a vákum. Du nem tudtam leírni ezeket, mert már itt lógott a nyakamon a fiam:)
szia.
nem igazán szeretek erről beszélni de kivételt teszek.
én szültem vákummal.
és azért, mert a babámnak lecsökkent a szívhangja meg azért mert belekakált a vízbe és le is nyelte
főleg ezért volt szükség
mert már én is kivoltam, meg ő is, nem bírt kibujni
amúgy sajnos a császármetszés is szóba jött, de nem
volt sehol az altatóorvos gondolom ezért próbálkoztak vákummal a feje nem lett csúcsos annyi baj történt, hogy
nem szopott emiatt sose mert fájt a kis feje
a zárójelentésre az van írva, hogy
szívhanglecsökkenés miatt vérnyomás/pulzus 70
ezért a gyors szülésbefejezés érdekében oxitocinos infúziót, és vákum extració beavatkozását tartottuk indokoltnak
nem sírt fel, 1 napot volt inkubátorban és kapott antibiotikumot.
magát a vákumot éreztem is amikor CUPPANT (ez a legjobb szó a kifejezésre)
a fején , de elsőre nem jött ki többször próbálkoztak és a akkor csak kipottyant.
15 hónapos kislány ,már és jól van ( jól vagyunk)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Igen, én is vákummal szültem, hasonlóan, mint az egyik válaszoló. Fájásgyengeség, csökkenő szívhang, kicsit lilás volt, nem sírt fel, kitisztították a légutait, és kevés oxigént kapott. De csak egy órát volt inkubátorban. Én sem hevertem még ki.
Ugye mindegyikőtök babája jól van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!