Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ment valaki közületek úgy...

Porcukormókus kérdése:

Ment valaki közületek úgy szülni, hogy még nem döntöttétek el a baba nevét?

Figyelt kérdés
3hét múlva szülök (elvileg..), de még mindig nem tudjuk mi legyen a kislányunk neve. Már mindenki bolondnak néz minket.. :S
2011. máj. 23. 16:18
 1/7 anonim ***** válasza:
mi így mentünk, aztán amikor megszületett, akkor ránéztem a babára, mondtam egy nevet és a párom mondta, hogy rendben, legyen, tetszik neki is, szerinte illik a kicsihez.
2011. máj. 23. 16:20
 2/7 anonim ***** válasza:
En!! Nekem 2-3 hetem van hatra s nem tudok 2 nev kozott donteni igy valoszinu ugy jarok mint az elso valaszolo :-))
2011. máj. 23. 16:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Én sem tudtam két név közül választani, illetve nagyon fiúra számítottunk és kislány lett. A doki azt mondta, hogy legyen Judit, mert az olyan szép név. Én csak annyit mondtam, hogy adjon pár perc időt. És a két korábbi név közül az egyiket bemondtam. Azóta sem bántam meg, nagyon szereti a lányom a nevét! Persze, a család meglepődött, hogy honnan jött a név, de hát fiú nevet csak nem adhattunk kislánynak! :)
2011. máj. 23. 16:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekünk még 4 hét van hátra, és két fiúnév a tarsolyunkban. Egyik nap így érzem, másik nap úgy. Nagyon különböző hangzású és hangulatú nevek, valószínűleg akkor fogjuk eldönteni, ha szemügyre vettük a babát.
2011. máj. 23. 17:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

2 lánynevünk volt, egyik a páromnak tetszett a másik pedig az én favoritom volt. Nem tudtunk dönteni, mert egyikünk sem akart engedni. Programozott császárom volt, és reggel úgy mentem a szülőszobára, hogy még nem tudtam melyik nevet diktáljam be. Ahogy beléptem akkor eldöntöttem, hogy mivel én szenvedtem végig a 9 hónapot, engem fognak felvágni a kicsi miatt, ezért már had döntsem el én a kislányunk nevét. Párom kicsit durcázott, de aztán megbékélt a döntésemmel.

2011. máj. 23. 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi az utolsó pillanatban döntöttük el. 6 nappal túlhordtam a babát. Vagyis a férjem döntötte el, mert nekem már mindegy volt, csak szüljünk már.

Ha időben szülöm meg a kiírás napján, nem is lett volna neve :D :D

2011. máj. 23. 22:22
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem fiam született, és a párom is mást akart meg én is, mikor szülni mentem, hirtelen császárpzni kellett mert a baba veszélybe került, mikor vittek a mütöbe kérdeztrek egy fiu és egy lány nevbet, hátha elaltatnak és akkor nem tudom mondani, én azt mondtam be ami a páromnak tetszett. azota se bánom. most van egy gyönyörű kis 10 honapos Leventém.
2011. máj. 24. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!