A második baba szülése mindig gyorsabb? Rövidebb idő alatt lesz meg? Mik a tapasztalatok?
Az első 1:57 perc volt mindennel együtt,nagyon enyhe fájásokkal-inkább kellemetlen görcsöcskéknek írnám le, a második majdnem dupla annyi időbe telt és egy kicsit erősebb fájásokkal,a harmadik ugyan annyi ideig tartott mint a 2.,ugyan olyan intenzitású fájásokkal.
Ami viszont általánosságban inkább elmondható,hogy az utófájások bizony a második szülés után kutyábbak! Ez elsőnél nem volt,a másodiknál le akartam tépni az ágyat. A harmadiknál szülés után alig,inkább szoptatáskor voltak.
Betti válasza:
Első-másfél óra,erős fájásokkal.
Második-másfél óra,enyhe fájásokkal.
nekem elsőnél reggel 6kor elfojt a víz du 2-től voltak fájások este 21.31kor született a fiam.
A másodiknál szerdai nap kezdődtek a fájások du. 4 kor reggelig gyengén jöttek de rendszeresen 5 percesek lettek reggel 8ra mentünk be a kórházba nem voltak erősek. Annyira kevés volt a doki szerint hogy 9.45 kor kaptam oxit onnantól viszont 1 óra alatt meglett a baba de az brutál volt. Oxi nélkül viszont lehet még jóval hosszabb lett volna a magzatvíz se fojt el.
Szóval nekem ha azt vesszük hosszabb volt a második rá is húztam 4 napot az első napra pontos volt.
első baba 2001-ben: 3,5 óra
második baba 2 hete: 45 perc :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!