Nagyon kevés a 2mm császárheg? Ma voltam dokinál és kicsit elkeserített, hogy hamarabb jön a baba a heg vékonysága miatt. Mit kéne éreznem ha "baj lenne"? Fájna? Égne? Szétnyílhat? Hasonló tapasztalatok?
Igen sajnos félő, hogy szétnyílhat vajúdás alatt.
Gondolom ismét császáros leszel emiatt.
Én is múlt héten szültem, vagyis császároztak. Hétfőn mentem dokihoz ultrahangra 21-én és úgy volt megbeszélve, hogy pénteketn autómatikusan császároz. De az ultrahang alapján nekem is 2 mm körüli volt a hegem és azt mondta a dokim, hogy ne várjunk péntekig ne kockáztassunk és másnap csináljuk meg a műtétet nehogy szétrepedjen a heg. De hajnalba a picur közbeszólt és nem bírta ki másnap délelőttig, így hajnali 2-kor 5 perces fájásokkal mentünk be a kórházba, jött a dokim és császározott is, mert már zöldült a magzatvíz is. De azt mondta, hogy még jó hogy nem vártunk mert csak 1mm-es volt már a hegem.
Én mondjuk egyébként is császárt szerettem volna másodjára is, mert nekem az első is nagyon jó volt, szinte fájdalommentes. És szerincsére most is minden jó volt.
Neked is minden jót kívánok és ne izgulj!!!
Hát ez vékony bizony, valószínűleg előbb lesz az a császár.
Kérdező és 2. Válaszoló, mennyi idő van a 2 csaszi között nálatok???
Köszi, hogy válaszoltatok!
Nálunk 26 hónap lesz és eléggé tartok attól, hogy esetleg nálunk is gondot okozhat a heg.
Bocs, hogy megint kérdezek, mikor mérik először a hegvastagságot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!