Nagyon kevés a 2mm császárheg? Ma voltam dokinál és kicsit elkeserített, hogy hamarabb jön a baba a heg vékonysága miatt. Mit kéne éreznem ha "baj lenne"? Fájna? Égne? Szétnyílhat? Hasonló tapasztalatok?
Figyelt kérdés
36 hetes kismama.2010. júl. 1. 14:07
11/12 A kérdező kommentje:
Nekem most mérte 36 hetesen, sima uh-val. Előbb nem, vagy nem mondta :)
2010. júl. 3. 05:31
12/12 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Már eltelt jócskán az idő a kérdés feltevése óta, megkérdezhetem, mi lett a vége? Hamarabb szültetek? Hogy vagytok?
Én 13 nap múlva szülök, a 40. hét elején, második császár, vagy egy 19 hós fiam itthon. A hegemet tegnap mérték a 38. héten és 2 mm volt, egyenes, megtartott. A doki nem hozta előrébb a szülést, pedig nagyon szerettem volna, nem akarok kockáztatni. De ő azt mondta, hogy a heg szétválása csak méhösszehúzódások közben jellemző, tehát ha elindul a baba. Ezt meg nem hagyjuk.
HA van esetleg pici időd, leírnád, hogy hogyan döntöttetek anno?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!