Mi alapján döntöttetek a második baba mellett?
szerencsére nálunk nincsenek anyagi gondok, ez nem állt az útjába. amúgy én teljes egészében azért akartam kistesót, hogy a kislányomnak legyen testvére, szreintem nem jó, ha nincs. több okból sem. ami a terhességet, szülést és kisbaba kort illeti, inkább köszöntem volna, nem kértem volna az egészből, mindegyik nagyon nehéz volt nekem. de nem baj, tesó kell és kész.
úgyhogy a kislányomnak, aki karácsonykor volt 2 éves, szeptember elején születik a kistesója. :)))
Én is így vagyok ezzel a kérdéssel mint te :)!
Kisfiam 2 éves lesz és szeretnék neki kistesót de anyagilag nem merem bevállalni.
Nem állunk rosszul anyagilag de akkor sem merem mert hát bármikor közbe jöhet bármi és inkább úgy vagyok vele hogy legyen 1 gyerek de ő kapjon meg mindent amit szeretnék neki :D
Szia, mi sem vagyunk túl jó anyagiak között (nem nélkülözünk de nem is dúskálunk...azért minden hónapban kijövünk) viszont mégsem ez döntött.
Már nem vagyok mai csirke a kisfiam a nyáron lesz 2 éves és szintén szeptemberben jön a tesó.
Azért döntöttünk így mert kell tesó! A páromnak is nekem is van testvérünk és az olyan jó! Ráadásul pár év múlva 40 fölött már nem biztos, megedatik...és akkor már hiába gondolkoznék rajta, akármilyen is lesz az anyagi helyzetünk.
Bár a várandósság és a szülés sajnos nekem sem volt könnyű, de belevágtunk újra. A párom is nagyon akarta, jobban mint én!
Úgy gondolom a legnagyszerűbb dolog a világon ha egy szülő kistestvérrel ajándékozza meg gyermekét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!