Mi alapján döntöttetek a 2. baba mellett és mennyi korkülönbséggel?
Mi most tervezzük a kistesót, a "nagy" 16 hónapos.
Ami mellette szól:
Nekik sokkal jobb, ha kevés a korkülönbség.
Nem akarok visszamneni dolgozni egy évre, belerázódni a munkába, a lányom bölcsibe, aztán megint itthon.
Meg ki tudja, mennyi idő alatt jön össze a baba, bár az elsőnél nem volt ilyen gond, de ki tudja...
Szia!
Nálunk 18 hós volt a kislányom, amikor elhatároztuk, hogy jöhet a kistesó.
Az okok:
- bölcsödei férőhely maga a rémálom. Minden 5. gyerek kerül csak be.
- munkahelyem napi 3 óra utazásra... így alig maradna időm a kislányomra
- ha visszamentem volna is, akkor is csak max. 1 évre, mert nem szerettünk volna nagy korkülönbséget... így inkább maradtam itthon és "nem esek ki a gyakorlatból" :-)
A kistesó az első hónapban beköltözött a pocimba, így a kislányom és közte 27 hónap lesz a korkülönbség.
22,5 hós kislány anyukája + 19 hetes kismami :-)
Teljes szívből gratulálok!
Kezdem úgy érezni, hogy én is a 2. baba mellett döntenék szívem szerint. A párom nagyon szeretné, rajta nem múlik.
Szia,én 27 évesen szültem a nagylányomat és most,hat év korkülönbséggel a pici lányt.Nálunk az alábbi okok játszottak közre a nagy korkülönbségben:
-anyagi okok miatt visszamentem dolgozni (nagyobb lakás mevalósítása sikerrel),-nekem jól esett a munka,szeretem a gyerekeket,de klassz volt picit újra mást csinálni,a nagylánnyal itthon voltam három évig és utána mentem vissza.Lehet sokalljátok a hat évet,de nekem ez volt a szimpatikus és most nagyon jó újra itthon lenni,már szép környezetben és sokkal türelmesebb is vagyok.Ja és a legfontosabb, a nagylány jövőre kezdi a sulit és sokkal több figyelmet,törődést és türelmet fog kapni tőlem,mintha dolgoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!