Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november 5-6...

Ki nem várja november 5-6 környékén?

Figyelt kérdés
Ha van kedvetek izguljunk együtt!! 😊
2018. okt. 26. 16:15
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/269 anonim ***** válasza:

Sziasztok :) cukik vagytok hogy ìgy szorìtotok èrtem :)

Nem jött meg tegnap,viszont dèlutantòl estig nagyon nagyon kevès ròzsaszìnes,fehères folyàsom volt,azt gomdoltam reggelre megjön mert mùlt hònapbancis ìgy volt. De mèg semmi,remèlem nem is fog :) tesztet mèg nem akarok csinalni,ha nem jön meg hètvègèn akkor hètfőn vagy kedden fogok szerintem :) annyira jò lenne ❤❤❤❤❤

B

2018. nov. 10. 13:16
 162/269 anonim ***** válasza:

Sziasztok lànyok. Vègül sajnos megjött :( szomorù vagyok de majd csak sikerül nekünk is.

Kèrdező ti remèlèlem jòl vagytok ❤❤❤

J) magunknak pedig babàs következő hònapot kìvànok :) 💖💖💖💖

B

2018. nov. 10. 22:38
 163/269 A kérdező kommentje:

Sajnálom B!! De fel a fejjel!!! Szurkolok hogy következő hónapban összejöjjön!!

Mi jól vagyunk!! A mell erzekenysegen és a nagy mértékű fáradékonyságon kívűl még nincs más tünet! Köszönöm!!!!

2018. nov. 11. 08:16
 164/269 anonim ***** válasza:

sziasztok. nekem is sikerult, de sajnos már el is ment..:( elsejére nem vártam és tegnap meg megjött.. majd legközelebb. neked gratulálok:)))))

K.

2018. nov. 12. 08:17
 165/269 A kérdező kommentje:

Sajnálom K!

Így hirtelen most nem emlékszem rad! Rendesen pozitívat teszteltel és most meg a semmiből megjött? Voltál dokinal?

2018. nov. 12. 08:32
 166/269 anonim ***** válasza:

B, gyúrjunk a következő hónapra együtt. 😅 Ma rendeltem egy halom ovu és terhességi tesztet, mert a gatyánk rámegy a drogériásra. Apának megmondtam, hogy 2 naponta készüljön, pihenje ki magát. 😅😂😂 Folsavat is elkezdtem, újult erővel indulunk a karácsonynak.

Kismamák? Mindenki jól van?

J.

2018. nov. 12. 11:18
 167/269 anonim ***** válasza:

J.

Én viszonylag jól vagyok, bár néha émelygek a tejes kajáktól, és időnként a gyomrom is fáj. Szerda-csütörtök környékén megyek orvoshoz.

K.

Sajnálom, hogy nem maradt meg a pici. Talán jobb így, mintha később történik.

Akkor rajtam kívül nincs is már kismama a csapatban?

A.

2018. nov. 12. 11:39
 168/269 anonim ***** válasza:
bocsi új vagyok:) igen igy volt de nem baj ,majd legközelebb.:)K.
2018. nov. 12. 11:51
 169/269 A kérdező kommentje:

K) hat most egy picit en is beparaztam!! De az előző 2tergessegmnel meg se fordult a fejembe h elmehet akkor valahogy meg nem volt ez ilyen gyakori.

Próbálok vigyázni magamra de ma is egy csomo idegen kellett keresztül mennem. Feszül is most a mehem. Mára már csak pihi. Persze amennyire lehet a munkahelyen és a gyerkocok mellett.

A) en is itt vagyok. Nekem meg nincsenek ilyesmik. Hal’ istennek!!!

J-B) igen a folsav és vegyetek meg E vitamint. A nyálkahártyát segít vastagitani. A beagyazodasban tud segíteni. En is ettem/eszem mindkettőt. Na meg persze 2naponta!! Nálunk is így volt! Meg ha hullák voltunk is megoldottuk. Volt h olyankor csináltuk amikor máskor nem szoktuk. De amúgy tok jó volt. Elveztuk! Az előtt sokkal lustabbak voltunk. :D

Drukkolok!!!! 😘

2018. nov. 12. 14:26
 170/269 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem higy december 3-ÁN megyek dokihoz. (Amúgy aznap lesz 10éve hogy összeköltöztünk :) )
2018. nov. 12. 14:27
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!