Ki nem várja november 5-6 környékén?
Sziasztok :) cukik vagytok hogy ìgy szorìtotok èrtem :)
Nem jött meg tegnap,viszont dèlutantòl estig nagyon nagyon kevès ròzsaszìnes,fehères folyàsom volt,azt gomdoltam reggelre megjön mert mùlt hònapbancis ìgy volt. De mèg semmi,remèlem nem is fog :) tesztet mèg nem akarok csinalni,ha nem jön meg hètvègèn akkor hètfőn vagy kedden fogok szerintem :) annyira jò lenne ❤❤❤❤❤
B
Sziasztok lànyok. Vègül sajnos megjött :( szomorù vagyok de majd csak sikerül nekünk is.
Kèrdező ti remèlèlem jòl vagytok ❤❤❤
J) magunknak pedig babàs következő hònapot kìvànok :) 💖💖💖💖
B
Sajnálom B!! De fel a fejjel!!! Szurkolok hogy következő hónapban összejöjjön!!
Mi jól vagyunk!! A mell erzekenysegen és a nagy mértékű fáradékonyságon kívűl még nincs más tünet! Köszönöm!!!!
sziasztok. nekem is sikerult, de sajnos már el is ment..:( elsejére nem vártam és tegnap meg megjött.. majd legközelebb. neked gratulálok:)))))
K.
Sajnálom K!
Így hirtelen most nem emlékszem rad! Rendesen pozitívat teszteltel és most meg a semmiből megjött? Voltál dokinal?
B, gyúrjunk a következő hónapra együtt. 😅 Ma rendeltem egy halom ovu és terhességi tesztet, mert a gatyánk rámegy a drogériásra. Apának megmondtam, hogy 2 naponta készüljön, pihenje ki magát. 😅😂😂 Folsavat is elkezdtem, újult erővel indulunk a karácsonynak.
Kismamák? Mindenki jól van?
J.
J.
Én viszonylag jól vagyok, bár néha émelygek a tejes kajáktól, és időnként a gyomrom is fáj. Szerda-csütörtök környékén megyek orvoshoz.
K.
Sajnálom, hogy nem maradt meg a pici. Talán jobb így, mintha később történik.
Akkor rajtam kívül nincs is már kismama a csapatban?
A.
K) hat most egy picit en is beparaztam!! De az előző 2tergessegmnel meg se fordult a fejembe h elmehet akkor valahogy meg nem volt ez ilyen gyakori.
Próbálok vigyázni magamra de ma is egy csomo idegen kellett keresztül mennem. Feszül is most a mehem. Mára már csak pihi. Persze amennyire lehet a munkahelyen és a gyerkocok mellett.
A) en is itt vagyok. Nekem meg nincsenek ilyesmik. Hal’ istennek!!!
J-B) igen a folsav és vegyetek meg E vitamint. A nyálkahártyát segít vastagitani. A beagyazodasban tud segíteni. En is ettem/eszem mindkettőt. Na meg persze 2naponta!! Nálunk is így volt! Meg ha hullák voltunk is megoldottuk. Volt h olyankor csináltuk amikor máskor nem szoktuk. De amúgy tok jó volt. Elveztuk! Az előtt sokkal lustabbak voltunk. :D
Drukkolok!!!! 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!