Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november 5-6...

Ki nem várja november 5-6 környékén?

Figyelt kérdés
Ha van kedvetek izguljunk együtt!! 😊
2018. okt. 26. 16:15
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/269 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már 2 terhességem igy én sem gondoltam erre, de nem baj inkább most mint később.. egyébként 7mm volt a nyálkahártyám 42napos ciklusok miatt ugyhogy nehezen maradt vna meg.
2018. nov. 12. 15:26
 172/269 anonim ***** válasza:

K

. voltam.

2018. nov. 12. 15:27
 173/269 A kérdező kommentje:
K) ne haragudj nem tudom: az vékony?
2018. nov. 12. 16:19
 174/269 anonim ***** válasza:
hát igen ,mert lelökődött róla a sejt:/
2018. nov. 12. 16:31
 175/269 anonim ***** válasza:

B vagyok sziasztok :)

Làtom lett egy ùj csapat tag :) ->K sajnalom hogy nem maradt meg a terhessèged, de jò làtni hogy ilyen pozitìv vagy :) neked van màr babàd vagy elsőre vàrtok?

Kèrdező nektek sok puszi, pihenj amennyit csak tudsz, ès ne gondolj arra hogy baj lehet, nem lesz semmi baj :) semmise!!!!!!❤❤❤❤

Mi meg akkor 3an gyùrunk tovàbb :) ha 3an maradtunk nem babàsok ugye? J,K ès èn.

Èn szedem a folsavat de akkor elkezdem ezt az E vitamint is.Mèg kemènyen benne vagyok amùgy a mensibe :( ès ùgy fàjt a hasam hogy borzalom, aznap kèszültünk buliba, majdnem nem mentem, aztàn hatott a görcsöldò ùgyhogy vègűl gondoltam elmegyek, legalàbb kicsit ellazulok, ès jòl tettem :)

Viszont ezt a hònapot nem fogom szètgörcsölni,nemis fogok ovutesztezni se mèrni sem(hèbe-hòba sem) 😂😂😂😂 csak csinàljuk ès kèsz, sok szerencsèt magunknak erre a hònapra is :)

2018. nov. 13. 03:17
 176/269 anonim ***** válasza:

Sziasztok B vagyok

Làtom van egy ùj csapat tag K 😊sajnàlom hogy nem maradt meg a terhessèged,de jò làtni hogy ilyen pozitìv vagy :) van màr babàtok vagy elsőre vàrtok?

Kèrdező neked pedig sok puszit küldök,vigyàzz magadra/magatokra ès pihenj amennyit csak tudsz. Ès nem szabad semmi roszra gondolni, nem lesz semmi baj.

Mi meg gyùrunk erre a hònapra akkor J,K ès èn :)

Bàr èn mèg kemènyen benne vagyok a mensibe sajnos :( szedem a folsavat de akkor szedek majd E vitamint is :) nem akarom ezt a hònapot szètstresszelni.

Nemfogok ovutesztelni,sem mèrni ( hèbe hòba sem) 😂😂😂😂😂😂 csak csinàljuk ès kèsz :)

Sok szerencsèt magunknak :) ❤❤❤❤

2018. nov. 13. 03:24
 177/269 anonim ***** válasza:

Ez az internet kiidegel 😂😂😂😂😂 ilyen a vilàgon nincs.

Majdnem agyvèrzèst kaptam amikor leìrtam azt a sok szöveget ès amikor el akarom küldeni nem sikerül. Meg is nèztem hogy biztos nem e küldte el, ès nem......elveszett azt hittem, fuuu modnom most kezdhetem ùjra de azt màr lerövidìtettem mert felidegesìtett az egèsz 😂😂😂😂😂 ès amikor meglatom hogy kètszer küldte el...na mondom az anyàd 😂😂😂😂😂😂😂😂 szòval nem vagyok hûlye csak szòrakozik velem a tablet meg az internet😂😂😂😂😀😂😂

2018. nov. 13. 03:28
 178/269 anonim ***** válasza:
B voltam
2018. nov. 13. 03:28
 179/269 anonim ***** válasza:
igen van 2 lanyunk. most mar fiut akarunk:) de elmegyek orvoshoz,hogy beallitsak a ciklusom. K.
2018. nov. 13. 12:35
 180/269 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ki, hogy van?

Mi ebben a hónapban ovulacios tesztet használunk, mert szerintem nem sikerült elcsípni előző hónapban. Ma pozitív, és szerencsére a bolygó állás is jó, Apa ma és holnap itthon lesz este. 😊😊

B, neked hogy alakul a hónap?

J.

2018. nov. 21. 13:49
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!