Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november 5-6...

Ki nem várja november 5-6 környékén?

Figyelt kérdés
Ha van kedvetek izguljunk együtt!! 😊
2018. okt. 26. 16:15
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/269 anonim ***** válasza:
100%
Feltettem egy külön kèrdèsben a kèpet ès ott azt mondtàk hogy az a reagens eredeti helye, ès amikor HCG èri akkor vegigfut a tesztmezőn ès akkor megjelenik a màsik vonal mellett, pozitìv eredmènynèl ugyebàr. Màr tegnap kidobtam a tesztet, csak kivàncsi voltam több vèlemènye is. A hasam nagyon görcsöl, felvàltva szùrkàkkal, nagyon durvàn fàj, hason feküdtem ès utàna jöttek az erős szùràsok,van közte összefüggès? Remèlem nemfog megjönni, amùgy èn is sokan gondolok ràtok kèrdező ès J, nagyon jò lenne ha nekünk is pozi lenne a tesztünk :) ❤❤❤❤
2018. nov. 7. 19:45
 142/269 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok. Hason fekve és sokáig állva kellemetlenül húzódik. 😅

Jajj, ennyi nyűgünk van, csak sikerül nekünk is. 🙏🏻😅😂

J.

2018. nov. 7. 20:35
 143/269 anonim ***** válasza:
100%

Remèljük 😍❤

Tesztelsz akkor holnap? Ùgyse bìrod ki 😂

B

2018. nov. 7. 20:54
 144/269 anonim ***** válasza:
100%
15ös vagyok, nekem mára erősödött a 2 csík! :) egyébként én is éreztem dolgokat az alhasamban, de elvileg ez normális... enyhe görcsök, vagy pecsételő vérzés is felléphet, stb..
2018. nov. 7. 22:32
 145/269 anonim ***** válasza:
100%

De jò akkor gratula neked is :)

szerintem èn is ellövök reggel egy tesztet,bàr ez nem èrzekeny de hàha lesz valami :)

B

2018. nov. 7. 22:43
 146/269 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok B vagyok :) tudom ti màr alszotok de majd làtjàtok, csak egy gyors kèrdès :)

Tudom hogy nem èr semmit ez a hőmerőzès csak ha remdeszeres ès ugyanabban az időben mèrik reggel

Nade...nekem nincs jobb elfoglaltsagom most màt kìnomban minthogy mèregessem magam 😂 gomdolom beteges dehàt... :)

Viszont olvastam neten hogy jel lehet a megemelkedett testhőmèrsèklet, ès ott nem irta hogy reggel meg ugyan akkor meg stb èn meg mikor gondolok egyet megmèrem 😂 estenkènt àltalàban mindig, ès ma igencsak felugrott pl a tegnapihoz vagy az előtte valòkhoz kèpest. Ami azt jelenti hogy majdnem 37,3. Ès feküdtem az àgyban, màr majdnem hogy fàztam, szòval nem a kimelegedèstől lett ennyi. Szerintetek? Tudom majd a teszt megmondja dehàt ha a gyermekre vàgyò nő unatkozik.....ugybàr 😁😁😁 nincs jobb dolgom sajnos mint magamat elemezgetni :) jò jel lehet nem ez a magas hő? Ès beteg sem vagyok!

2018. nov. 8. 01:23
 147/269 A kérdező kommentje:

Most az a lényeg neked B, hogy ne essen le. Ha leesik az arra utal hogy meg fog jönni.

Teszteltetek?? 🍀🍀

2018. nov. 8. 11:32
 148/269 anonim ***** válasza:
100%

146-osnak: B vagy,ugye? :D

Hőmérőzök. Igazából a reggeli hő lenne a mérvadó, de ismerek olyat, aki napközben is rámér, mert tudja, hogy alapesetben mennyi szokott lenni. Szerintem ha holnap reggel megismétled, akkor már egyértelműbben tudok én is válaszolni.

Ja és a belső hőmérséklet pontosabb,mint a hónaljban mért, bár erre pont nem emlékszem, hogy írtad-e. (Száj, hüvely, végbél)

[link] ez az én görbém két tizedes hőmérővel szájban mérve :)

Nekem 3 nap késés után már erőlködés nélkül is látható a második csík. Páromnak továbbra is tagadok mindent.

A.

2018. nov. 8. 11:33
 149/269 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok èn teszteltem ma reggel bàr nem az èrzèkenyebbik teszttel ès tök negatìv :( nagyon szomorù vagyok,szerimtem tuti megfog jönni holnap :(

B

J) veled mi a helyzet?

2018. nov. 8. 14:12
 150/269 anonim ***** válasza:
100%

Nekem épp az előbb megjött. De ez volt az első hónap, nem csüggedek. 😊

Neked szurkolok még B.

J.

2018. nov. 8. 17:14
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!