Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november 5-6...

Ki nem várja november 5-6 környékén?

Figyelt kérdés
Ha van kedvetek izguljunk együtt!! 😊
2018. okt. 26. 16:15
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/269 anonim ***** válasza:
100%

J) akkor hajrà tovàbbra is :) hàtha a következő hònap sikerül :) èn megtartom a kèrdèst ha gondolod akkor ìrj majd hogy mi a helyzet :)

Magamnak meg mèg drukkolok,vègülis nincs veszve semmi amìg nem jön meg,a negativ tesztek pedig nem törnek le,èpp most olvastam itt hogy a nemvàrt napjàn mèg negatìvat tesztelt a làny ès csak a következő napon lett pozitìv a teszt,ha meg megjön akkor majd a következő :)

B

2018. nov. 8. 17:43
 152/269 A kérdező kommentje:

Olyan jó látni/olvasni az ilyen hozzáállást!!!!

Tényleg nem szabad csuggedni, hisz meg az elején vagytok!

En tényleg tudom ajánlani a homerozest! A múlt hónapot totál elrontottam, de most ebben a hónapban mertem és tudtam h mikor kell egyutt lenni. E nélkül tuti most se sikerült volna mert ovu-kor már a menzit vártam volna mint a múlt hónapban. Jó persze amúgy is figyeltünk rá h 2 naponta egyutt legyünk. Volt h naponta.

A lényeg h mindig ugyanakkor merd reggel, meg mielőtt kiszállsz az ágyból. Minimum 5ora alvás után. En meg hétvégén is felkeltem 5:15-kor h megmerjem, majd aludtam tovább.

Drukkolok neked B és a következő hónapban neked is J!! En is itt leszek veletek ha nem baj és van meg kedvetek tovább irosgatni!?

2018. nov. 8. 17:53
 153/269 anonim ***** válasza:
100%

Köszönjük kèrdező :) ❤ mi pedig jò egèszseget kivànunk ès boldog babavàràst :)

Nekem lenne kedvem maradni jò kis csapat lett a vegère szerintem :)

Viszont most megfogadtam ha mègse sikerül ez a hònap akkor nyugisabb leszek,vegülis ez mèg tènyleg az eleje :)

Nekem ez a hőmèrőzès nem valò nincsen kötött munkahelyem sem igy ùgyse fogok ezutàn sem ugyanakkor felkelni,òràra pedig nem akarok, az tùl nagy nyomàs nekem 😂 a terv hogy szètszexeljük a honapot, màr bocsànat 😁😁😁aztàn majd minden ùgy alakul ahogy kell. Puszi mindenkinek, ha esetleg pàr nap pozit tesztelek mindenkèppen elujsàgolom nektek kedves virtuàlis baràtnőim 😍

2018. nov. 8. 18:05
 154/269 anonim ***** válasza:
100%
Oooo ès persze B voltam 😂😂😂😂
2018. nov. 8. 18:06
 155/269 anonim ***** válasza:
100%

B.

Ha gondolod,próbáld ki az ovulációs tesztet, én azzal kombináltam a hőmérőzést és így sikerült. 😊

A.

2018. nov. 8. 20:31
 156/269 anonim ***** válasza:
100%

Remèlem nem lesz szüksegem rà màr a kövezkező a hònapban :)

B

2018. nov. 9. 01:43
 157/269 anonim ***** válasza:
100%

Na, mi a helyzet, B? Úgy izgulok érted. 😊

Én szívesen maradok, beszélgetni, olvasgatni, annyira megszoktam már. 😊

J.

2018. nov. 9. 07:08
 158/269 anonim ***** válasza:

Sziasztok, hàt màra nemvàrom ugye.

Most teszteltem ès negatìv ès azt àlmodtam hogy megjött :(

Mind1, ha mem jön meg csak pàr nap mùlva tesztelek ùjra hiszen hosszù a ciklusom lehet a kesőbbi együttlètből lesz valami, legalàbbis remèlem :)

B

2018. nov. 9. 13:15
 159/269 A kérdező kommentje:

Én még bízom benne!!

Írj hogy mizu!! ☺️

2018. nov. 10. 09:24
 160/269 anonim ***** válasza:

B, mi a helyzet?

J.

2018. nov. 10. 10:11
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!