Ki nem várja november 5-6 környékén?
Szia! Igazából en nem tudtam mikorra nem varom 😂 csak azt tudom hogy higy 23-24en volt peteérésem (ciklus 27-28 napján). Hőmérőzok és már most fent van a hőm. Ehhez számoltam hozza a 14 napot. Bar az előző menzinel 11nap volt a luteális nekem.
Ez a második hónap. Az előző hónapban nagyon benéztem a peteérést. Ma vagyok a 30. Napon.
Amúgy nagyon rastresszelős izgulos vagyok de valahogy ki kéne bírni legalabb 5-ig a tesztelést.
Te mikor tervezel tesztelni?
En megpróbálom kivárni az 5.-ét.
Kivételesen en sem szeretnék ráparázni. Remelem hamar elrepül a jövőhét! 😊
Azt gondoltam, hogy tudjuk ki ki írjuk oda a keresztnevunk vagy vezeteknevunk kezdőbetűjét.
Minden hozzászólásnak örülök!!
Mindenkinek drukkolok!! 😊
Tudom h engem megkülönböztet, de én P. vagyok. :)
November 7-8. belefér? :) Október 12-én éjjel volt az utolsó mensi első napja, a ciklusom 25-27 napos. Ez az első aktív hónapunk, tesót szeretnénk. Az első gyermekünk egyetlen jó időben történt védekezés mentes együttlétből (tervezetten) fogant, szóval bizakodunk, bár szülés óta változott a ciklusom.
J.
Gratulàlok J. Szerencsèsek vagytok hogy hamar összejött az első baba :) remèljük most is sikerülni fog :)
B.
Belefér persze! 😊
Nekem már van 2 gyerkőcöm. Egy lány (9eves) és egy fiú (4eves).
Nem kattoktam anno ennyit mint most (hőmérőzés stb). Első-második hónapban sikerült is mindkét baba.
Most lehet nem lesz ilyen egyszerű de már elfogadtam. Nagyon varom az 5.ét.
De nem szeretnék túl hamar tesztelni hogy utánna meg azon kattogjak h most a halvány csík az csak száradási vagy halvány pozi. Szeretnék erős pozitív látni ha összejön 😊
Nektek is ezt kívánom!!!
Írjatok ha van valami tunetetek vagy bármi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!