Ki nem várja november 5-6 környékén?
Kedvdes J.
Remèljük hogy sikeres hònapunk lesz :)
Nagyon szeretnèk pozitìvat làtni a teszten ès nagyon türelmetlen vagyok. Viszont nem èrtem mièrt csak az eggyik mellem èrzèkeny,van ötleted?
Hàt majd kiderül akkor :)
Annyiszor mondogatom magamnak hogy ne foglalkozzak folyton ezzen ne ezen ragòdjak minden nap ès hogy ne kattogjak hogy mikor lesz màr a nemvàrt napja hogy megtudjam mi a helyzet.
J.Te nem vagy vagy többiek nem vagytok türelmetlenek? :)
J,mikor szeretnèl tesztelni leghamarabb?
Annyi minden van most porondon itthon, dolgozom, van egy kicsi, hogy nem igazán kattogok rajt. :D Fura mondjuk, mert az első gyerek ugye azonnal összejött, nem is számítottunk rá, úgy gondoltuk teszünk egy próbát a következő hónapokra, erre baba lett. :D Azt akarom ezzel mondani, hogy eddig nem volt soha ilyen izgulós időszak, szóval lehet, hogy ezért kezelem most is lazábban.
Vasárnap tesztelek egyet, aztán utána csak akkor, ha esetleg késni fog.
Nekem elég laza így a hónap vége a munkahelyemen, ezért elég sokat kattogok rajta sajnos. A párom is éjszaka jön haza ma is holnap is. A csutortok hamar el fog telni, de utánna megint jön a kattogas.
Úgy döntöttem vasárnap tesztelek. Utánna kedden. Nalam ugye nincs pontos idő h mikor fog késni. Csak peteresbol tudom h mikor kene.
A melledre nem igazán tudok mit mondani. Direkt figyeltem ma magam miután hazajöttem. De most azokon nem érzek semmit. Pé környéken volt érzékeny a mellbombóm.
A méhemnél erzem h feszül meg a petefészkem szokott. De nem tudom. Lehet csak bebeszelem.
Èn most folyamatosan elèg erős szùrkàkat èrzek a jobb oldalamon,olyanokat belenyilalt hogy majdnem felpattantam a szèkről. Csak remènykedni tudok,de nem akarom bebeszèlni. :( szívből drukkolok mimdenkinek :)
B
Pont ebben a pillanatban olvastam utánna a beagyazodas jeleinek 😆 (kattogok)
És pont azt írtak h van aki megérzi és ilyen szúrást érez olyankor.
Drukkolok mindenkinek!!! 🍀🍀🍀
Mùlt hònapban is èreztem,kèsett is...lehet csak bekèpzelem de szerintem elimdult valami csak nem maradt meg. Remèlem most lesz valami ès meg is marad :)
B
Èn màr megvettem napokkal ezelőtt :)
First Response,ottoni viszonylatban szerintem a Predictor Earlynak felel meg. 3db van abban amit most vàlasztottam,egy èrzèkemy egy digitàlis ami szt hiszem szintèn èrzèkeny ès egy gyorsan kimutatò eredmèny
B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!