Ki nem várja november 5-6 környékén?
A.J.) Sajnálom!!! Fel a fejjel!! Új hónap, új esélyek!! Bar en ki lennék bukva nagyon!!
J) 😆 én is így vagyok vele! Úgy tesztelnek már! Megvettem a teszteket. És a PE-re az van írva h 6nappal előtte. Nem is értem. Úgy megcsinálnám, de... ajjjj. Már pisiltem is reggel. En igazán nem is érzek semmit. Annyira nem tudom!!!
Ahhh
Na előttem egy xepil-t 😅😅😅 (tudom, hogy ez nincs olyan érzékeny)
Kicsit nyugodtabb vagyok. Nem azért mert pozitív lett 😅😅😅
Lehet ez a teszt csinálás már csak ilyen függőség...
Legközelebb hétfő reggel, vagy ha nagyon nem bírok magammal akkor vasárnap predictorral.
Tehet full negatív!!
Amùgy tenyleg van a kènyszeres tesztcsinlàlàsban vala😂😂😂😂😂😂😂😂
Èn folsavat szedek ès csak naptàr ès nyàkbòl következtetek+görcsölni szoktam.
B
Tévedtem csajok! 2 csík van ...
most mikor hazajöttünk megnéztem a tesztet és itt a 2csik=> olyan szaradasi hogy csak na!!! En még soha nem lattam szaradasi csíkot, pedig csináltam már pár tesztet.
Egyértelmű szürke. Na ma is lattam újat! 😊😅
Én folsavat és E vitamint szedek.
Kérdező, muti már, sosem láttam ilyet. 😅
J.
Tényleg. Nekem még ennyi se volt. :/
Most amúgy megnyugodott a lelkivilágom, vasárnap tesztelek újra reggel. Nem sietünk sehova, nem erőltetem a dolgot. Bár kezdek nagyon lelkesen várni. Furcsa most ez, mert az előző babánál ez ugye kimaradt. :D
Folyamatosan hányingerem van tegnap este óta . :( Alig tudok enni, de olyan érzés, mintha halálra ettem volna magam. Remélem nem hozott haza valamit a gyermek. :(
J.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!