Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november 5-6...

Ki nem várja november 5-6 környékén?

Figyelt kérdés
Ha van kedvetek izguljunk együtt!! 😊
2018. okt. 26. 16:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/269 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ma vette meg a férjem. 2 db Predictor Early-t vettem. Ez vált be anno az első gyereknél is. Akkor is azzal kezdtem, meg utána egyből csináltam ugyanabból a pisiből egy X-epil tollasat is, de a PE sokkal intenzívebb volt, mint a másik, pedig délután teszteltem.

Mellégés még mindig megvan.

J.

2018. okt. 31. 16:52
 32/269 anonim ***** válasza:
100%

Èn ma màr semmit sem èrezek( idàig) :( bàr nàllunk mèg koradèlutàn van

Se mellfàjàs se szùrkàlàs :(

Viszont tegnap tudtam kicsit lazìtani,pàrom tesòjàval meg anyòsommal elmentünk shoppingolni :) legalàbb kicsit ki tudtam kapcsolòdni.

Ma is hasonlò napunk lesz,ùgyhogy remèlem ez a nap is eltelik hamar agyalàs nèlkül :)

B

2018. okt. 31. 17:37
 33/269 anonim ***** válasza:
100%

Hol élsz B?

J.

2018. okt. 31. 17:44
 34/269 A kérdező kommentje:

Én még nem vettem tesztet. Félek ha nálam lenne ellőném jóval idő előtt. 😆 tudom hogy nagyon gáz! 😔

Sztem péntek reggel veszem meg. De az is lehet h szombat. Sztem veszek egy két darabos xepil-t meg egy PE-t. Ezt csak akkor akarom megcsinalni amikor már az xepilen sejthető hogy pozi. Valahogy nem bizom benne hogy pozitív lesz. 🙁 pedig tudom h ez talán érzékenyebb. Ti mit gondoltok erről?

2018. okt. 31. 18:43
 35/269 anonim ***** válasza:
100%

J, nagyon messze :) Canadàban èlek jelenleg

Kèrdező neked pedig az otthoni tesztekkel nemtudok segìteni, nekem anyukàm mondta ezt a first response-t clear bule-t pròbàltam mùlt hònapban de az nemjött be,vagyis vagy becsapott vagy ugye nem maradt meg :(

Halvànyan làttam rajta valamit ide fel is raktam ès sokan azt mondtàk hogy szerintük esèlyes :) viszont az előtte valò tesztemen is lehetett làtni valamit,ugy hogy nemtudom,sokak viszont az vàlt be.

Egyèbkènt mint ugye emlìtettem a first response szerintem ugyan az mint otthon a predictor early csak ugye itt màs a neve. :) de èn mindenkeppen èrzèkenyebb tesztet vàlasztanèk( vàlasztottam is ) a te helyedben is.... mèg akkor is ha csak a nemvàrt napjàn tesztelsz :) ja ès le a kalappal hogy ilyen tûrelmes vagy:)

Azt megkèrdezhetem egyèbkènt hogy ti hàny èvesek vagytok? :)

2018. okt. 31. 19:18
 36/269 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi ès B voltam :)
2018. okt. 31. 19:19
 37/269 anonim ***** válasza:
100%

A PE jóval érzékenyebb, talán 10-és az X-epil meg 25-ös. Én továbbra is próbálom tartani, hogy vasárnap tesztelek először. 😅 Akkor 3-4 nap van mensiig.

B, gondoltam, hogy nem közel, ha több óra az időeltolódás. 😊 Mióta élsz kinn?

Én 30 vagyok majdnem. Többiek?

J.

2018. okt. 31. 19:38
 38/269 A kérdező kommentje:

Akkor maradok a PE-nél.

Így hogy vezetem a görbét látom, hogy felesleges tesztelni még. Csak hát telhetnének picit gyorsabban a napok.

B. A párom nagybátyja élt egy pár évig kint Canadában. Valóban nem itt van. 😊 Sokat mesélt! Szeretett kint élni.

Én már betöltöttem a 31-et.

2018. okt. 31. 20:55
 39/269 anonim ***** válasza:
100%

Mi is szeretünk itt lenni de haza szeretnènk menni majd elvileg :) aztàn majd elvàlik. Most volt 4 ève hogy kijöttünk :)

Itt is lassan telnek nagyon a napok :/ :) de fèlsz van bennem :( fèlek az eredmènytől az van bennem hogy mièrt sikerülne ilyen hamar,ràadasul ez a hònap nem volt valami aktìv :( nagy csoda lenne,de hàtha

2018. nov. 1. 03:45
 40/269 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Jo olvasni olyan jol biztatjatok egymast ! Nekem egy nap van nem vartig de ma teszteltem egy negativat , de nem is erzem semmi jelet annak hogy terhes lehetnek, es ma ketszer wc papiron baba rozsaszint töröltem de epp egy ici pici allig latszott ! Gondolom ez se jelent jot , Inkabb jelzi hogy megjön !! Sok szerencset Mindenkinek !!! J.
2018. nov. 1. 13:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!