Ki nem várja november 5-6 környékén?
Nekem ma vette meg a férjem. 2 db Predictor Early-t vettem. Ez vált be anno az első gyereknél is. Akkor is azzal kezdtem, meg utána egyből csináltam ugyanabból a pisiből egy X-epil tollasat is, de a PE sokkal intenzívebb volt, mint a másik, pedig délután teszteltem.
Mellégés még mindig megvan.
J.
Èn ma màr semmit sem èrezek( idàig) :( bàr nàllunk mèg koradèlutàn van
Se mellfàjàs se szùrkàlàs :(
Viszont tegnap tudtam kicsit lazìtani,pàrom tesòjàval meg anyòsommal elmentünk shoppingolni :) legalàbb kicsit ki tudtam kapcsolòdni.
Ma is hasonlò napunk lesz,ùgyhogy remèlem ez a nap is eltelik hamar agyalàs nèlkül :)
B
Én még nem vettem tesztet. Félek ha nálam lenne ellőném jóval idő előtt. 😆 tudom hogy nagyon gáz! 😔
Sztem péntek reggel veszem meg. De az is lehet h szombat. Sztem veszek egy két darabos xepil-t meg egy PE-t. Ezt csak akkor akarom megcsinalni amikor már az xepilen sejthető hogy pozi. Valahogy nem bizom benne hogy pozitív lesz. 🙁 pedig tudom h ez talán érzékenyebb. Ti mit gondoltok erről?
J, nagyon messze :) Canadàban èlek jelenleg
Kèrdező neked pedig az otthoni tesztekkel nemtudok segìteni, nekem anyukàm mondta ezt a first response-t clear bule-t pròbàltam mùlt hònapban de az nemjött be,vagyis vagy becsapott vagy ugye nem maradt meg :(
Halvànyan làttam rajta valamit ide fel is raktam ès sokan azt mondtàk hogy szerintük esèlyes :) viszont az előtte valò tesztemen is lehetett làtni valamit,ugy hogy nemtudom,sokak viszont az vàlt be.
Egyèbkènt mint ugye emlìtettem a first response szerintem ugyan az mint otthon a predictor early csak ugye itt màs a neve. :) de èn mindenkeppen èrzèkenyebb tesztet vàlasztanèk( vàlasztottam is ) a te helyedben is.... mèg akkor is ha csak a nemvàrt napjàn tesztelsz :) ja ès le a kalappal hogy ilyen tûrelmes vagy:)
Azt megkèrdezhetem egyèbkènt hogy ti hàny èvesek vagytok? :)
A PE jóval érzékenyebb, talán 10-és az X-epil meg 25-ös. Én továbbra is próbálom tartani, hogy vasárnap tesztelek először. 😅 Akkor 3-4 nap van mensiig.
B, gondoltam, hogy nem közel, ha több óra az időeltolódás. 😊 Mióta élsz kinn?
Én 30 vagyok majdnem. Többiek?
J.
Akkor maradok a PE-nél.
Így hogy vezetem a görbét látom, hogy felesleges tesztelni még. Csak hát telhetnének picit gyorsabban a napok.
B. A párom nagybátyja élt egy pár évig kint Canadában. Valóban nem itt van. 😊 Sokat mesélt! Szeretett kint élni.
Én már betöltöttem a 31-et.
Mi is szeretünk itt lenni de haza szeretnènk menni majd elvileg :) aztàn majd elvàlik. Most volt 4 ève hogy kijöttünk :)
Itt is lassan telnek nagyon a napok :/ :) de fèlsz van bennem :( fèlek az eredmènytől az van bennem hogy mièrt sikerülne ilyen hamar,ràadasul ez a hònap nem volt valami aktìv :( nagy csoda lenne,de hàtha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!