Ki nem várja november 5-6 környékén?
Szia utolsò, mèg mindig van esèlyed :) ez a kis ròzsaszìnes vèrzès lehet annak is a jele hogy babàs vagy,csak azt nemtudom hogy nem-e kèsői ha holnapra nemvàrod. Drukkolok neked is :)
B
B) Reméljük, hogy pont jókor volta az aktivitásotok!!! En bizom benne! Pont amikor nem gondolnád akkor sikerül!!
A.J) Nem lehetséges, hogy később volt peteérésed és amit most tapasztalsz az esetleg beágyazódási? Én azért még drukkolok Neked is!!
Èn is abban bìzom,hogy pont akkor sikerül amikor a legkevèsbè szàmìtok rà :) ma màr elvileg a 7.dpo-n vagyok,alig vàrom màr hogy tesztelhessek,nekem nincs semmi pecsètelèsem :( ma màr pedig lehetne nem? Vagy mèg lehet? Ha lesz persze,mert nem mindenkinek van ha jòl tudom,vagy csak valaki nem veszi èszre? Nemtudom :)ès nincs is miből kiindulnom mert elő babàra vàrunk :)
A.J) a kerdezőnek viszont igaza lehet :) talàn kèsőbb volt pè-d :)
Ugy drukkolok mindenkinek ❤
B
Én az előző 2 terhességemnel se érzékeltem pecsetelő vérzést beágyazódásnál. Most se (még?). 7-8 DPO-n vagyok. Jelenleg nincs semmi tünetem.
Kezdek elbizonytalanodni. :(
Hàt elvileg az se baj ha nincs,mindenki màst most....sokakcazt mondjàk hogy az a normàlis ha nincs, bizakodjunk :) Olyan jò nekem most ez a kèt nap nagyon hamar eltelt ès nagyon jòl èreztem magam. Ès a következő napok is hamar elfognak telni szerintem.:) nektek hogy telnek a napjaitok? Izgultok? :)
B
Hàt elvileg az se baj ha nincs,mindenki màst most....sokak azt mondjàk hogy az a normàlis ha nincs, bizakodjunk :) Olyan jò nekem most ez a kèt nap nagyon hamar eltelt ès nagyon jòl èreztem magam. Ès a következő napok is hamar elfognak telni szerintem.:) nektek hogy telnek a napjaitok? Izgultok? :)
B
B) Semmi baj!! :)
En ma és holnap is dolgozok 1-óráig. A gyerekek is velem lesznek. A férjem éjszaka jön megint. :( ma megyek tesztet/eket venni. Hajnalban megfordult a fejembe hogy csinálok ma tesztet, de azért h csak bizonytalan/csalódott legyek mégsem. Nagyon varom és izgulok is!!
A.J) Mi újság veled?
Ti szedtek valami plusz vitamint/okat?
P.
Én tegnap (nem is tudom minek?!?😅) ellőttem egy tesztet, persze hómező, nem tudom mit vártam. Átnéztem a naptárat és 6-ra lőtte végül a következő mensit, gondoltam én a PE biztos használható már.
Lehet azon voltam felbuzdulva, hogy a férjem, akinek azért sok idő kellett, hogy rábólintson, hogy na most indulhat a tesóprojekt boldogan mesélte a barátjának, hogy “rajta vagyunk a kistesón”. 😊
Vasárnap tesztelek legközelebb.
Izgulok nagyon, mellérzékenység továbbra is van, és meglehetősen furcsa hangulatingadozás, ez lehet simán mondjuk az izgalomtól is.
J.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!