Ki nem várja november 5-6 környékén?
Nekünk első baba lenne ès 2. pròbàlkozòs hònapunk.24 èves vagyok a pàrom pedig 26.
3.dpo-n vagyok elvileg de nem èrzek semmit,tudom nem is èrezhetek,csak görcsökre gondolok....mùlt hònapban nagyon erős görcseim voltak ovu utàn pàr nappal is,ès szùrkàkat èreztem.kèsett is kèt napot,arra gondoltam hogy lehet nem matadt meg,remèlem hogy ha most nem èrzek szurkàkat az nem azt jelenti hogy nincs ùton senki :)
B.
Az a helyzet, hogy anno nem gondoltuk, hogy sikeresek leszünk az adott hónapban, mert csak a 8. ciklusnapon voltunk együtt (munka miatt ritkán találkoztunk), és ebből fogant a gyermek végül, aki lány lett. Tesztet is csak azért vettem, mert tök furin éreztem magam, aztán végül 24. napon délután erős pozit teszteltem. Volt ledöbbenés. :D Nem gondoltam akkor még bele, hogy ilyen rövid ciklusnál ilyen korán lehet PÉ.
Most ovu kalkulátorok valahova 23-25 közé lövik a peteérést, próbáltam figyelni a nyákot, szintén a munkánk miatt 20-án és 25-én voltunk együtt. Kíváncsi leszek sikerült-e elcsípni, de nem rohanunk sehova.
Drukkolok, hogy mindenki sikeres legyen. :)
J.
B, én most voltam 25-én kegyetlen rosszul. Annyira szúrkált a hasam, alig bírtam kiegyenesedni. Nem tudom ovu lehetett-e.
Mindenesetre kicsit érzékenyebb és fáradtabb vagyok, mint szoktam, de ez simán lehet óraállítástól, őszi depitől.
Anno azért mentem tesztet venni, mert napok óta álomkóros voltam, meg már vagy egy hete fájtak a cicik. Az álmosság egyébként sokáig meg is maradt.
Most a terv az, hogy figyelem magam, és leghamarabb 4-én tesztelek, ha érzek valamit. Akkor mind itthon vagyunk, nyugi van és amúgy sem lehet kiszámítani a dolgot nálam, mert az elmúlt 4 hó volt 25-26 napos, de előfordul egy-egy 22-24 napos ciklus is néha. Egyébként nem tervezek utána tesztelni, eredménytől függetlenül csak késés esetén, majd alakul, ahogy alakul.
J.
23-án en is nagyon görcsöltem. Egész nap. A végén nospa-t kellett be vennem meg meleg víz és meg így is ereztem. Nagyon rossz volt. De ovu volt, mint kiderült.
Most néha szurkal az alhasam de más nem. Lehet ilyen volt eddig is csak nem figyeltem.
Képzeljetek tegnap voltak nálunk a sogornőmék és kismama. Már sejtettem csak vártam hogy ők mondjak meg. Ma voltak dokinal és 6hetes. Örülök neki nagyon. Valahol picit irigy vagyok, lennék már a helyébe 😁
J, nekem is elvileg 25 volt az ovunap de sokkal gyengèbben èreztem a szurkàkat ès màr előtte is egy kèt nappal kb. Csak 25. tudtunk együtt lenni pè. környèkèn,remèlem sikeres lesz a hònapunk.szerintem èn lejetntesztelek 6.vagy 7.meglàtom :)
B
Sziasztok B vagyok :)
Hogy vagytok?
Azt szeretnèm kèrzedni hogy szerintetek az elvileg 5.dpo-n lehetsèges mell/mellbimbò èrzekenysèk de inkàbb csak az eggyik,nem èrtem,mèg nincsenek tapasztalataim ezzel kapcsolatban,mensikor se fàjt a cicim soha,SOHA! Ja ès màr tegnap is fàjt,az pedig a 4.dpo volt,ha jòl tudom,de semmi sem biztos csak naptàr ès nyàkbòl szàmolom a dolgokat. Szòval ha csak az egyik mellem fàj akkor az màs lehet? Mindkèt mell èrzekeny ilyenkor?
Sziasztok Csatlakozom hozzátok bár én csak Nov 12-re nem várom. :) Mi a tesót várjuk már nagyon. Van egy 6. éves kislányom.
Sajnos 2016-ban volt egy műszeres abom. Nagyon nehezen tettem túl magam rajta. Mellette PCO-m, pajzsmirigy alulműködésem és valószínűleg inzulinrezisztenciám is van. :(
Nehezített pályán próbálkozunk a tesóval de remélem most már hamar összejön.
Fő a pozitív gondolkodás. :) R.
B. Nálam is 5.-7. dpo ELVILEG, saccra kalkulátor meg nyák alapján. Nekem iszonyúan égnek a mellbimbóim + most van egy nagyon enyhe fájdalom a méhnél.
Mindenkinek drukkolok. :)
J.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!