Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november 5-6...

Ki nem várja november 5-6 környékén?

Figyelt kérdés
Ha van kedvetek izguljunk együtt!! 😊
2018. okt. 26. 16:15
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/269 A kérdező kommentje:

Drukkolok B!!! Na meg mindenkinek!! Fel ne adjatok amíg nem jön meg!! De nem fog!!!!

Nekem ma folyamatosan olyan érzésem van hogy mindjárt megjön. 3.napja vizes folyasom van amit nem tudok mit jelent de már nem is agyalok. Fajdogal a mehem is.

Nem tudom hogy teszteljek e reggel!? Vagy csak kedden (az biztosabb)?

2018. nov. 4. 15:49
 92/269 anonim ***** válasza:
100%

Èn a te helyedben tuti tesztelnèk,ìgy is nagyon gondolkodom hogy èn teszteljek e holnap,van bőven itthon tesztem meghàt nem tart semeddig venni mèg ha elhasznalnàm 😂😂 azt ìrja a teszt hogy 5 nappal előtte 96% azt hiszem, viszont a 4.nap az ugyan ùgy 99% mint a 3 2 ès 1 nap.hàt nemtudom, ki kène bìrni tudom de annyira türelmetlen vagyok. Semmi tünetem nincs,bàr nem is nagyon figyelem magam mert nagyon elfoglalt vagyok. Talàn a mellbimbòm kicsit èrzekeny,de nagyon kicsit,nem akarom hitegetni magam,de a hàlòingem amikor hozzà èr olyan furi èrzès,sőt egyik nap olyan volt hogy àtjarta valami mintha folyna belőle valami,persze semmi,csak olyan èrzès volt. Ilyesmi egyèbkènt is kèsőbb erezhető ugye?

B

2018. nov. 4. 16:33
 93/269 A kérdező kommentje:

Ismerős érzés 😅

Tegnap megtapiztattam a férjemmel a cicim ... hogy ő is érzi e. A tejmirigyek mintha duzzadtabbak lennének. (Ez lehet biztos premens tünet is, így nem hitegettem magam)

A másik amit írsz az olyan mintha belövelne a tej. Nekem is szokott néha lenni. Ugye en tudom mi ez mert már szoptattam. En is mindig oda kapok higy akkor most nedves lesz a polom. 😆 de nem, csak olyan furi.

Bocsi ha néha nem úgy jön ki a ragozás vagy valami mint ahogy helyes lenne de a telom mindig kijavit. És van hogy nem veszem észre.

P.

2018. nov. 4. 16:49
 94/269 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jòl èreztem,lètezik???? Nemtudom mert nekem mèg nincs gyerekem
2018. nov. 4. 21:50
 95/269 anonim ***** válasza:
100%

Már csak 1-2 nap és kiderül... Drukkolok mindenkinek!

J.

2018. nov. 5. 06:09
 96/269 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! 15-ös vagyok. Én vagyok az, aki nem tudta mikor van peteérése, mert az utolsó ciklus valamiért 5 nappal rövidebb volt. Kb 5-10 nap múlva kellene megjönnie, és a ma reggeli teszt halvány pozitív! Első baba lenne, holnap is tesztelek, s azután, remélem tényleg valós!! :O
2018. nov. 5. 06:09
 97/269 anonim ***** válasza:
100%

15-ös! Akkor halkan gratulálok! 😍

J.

2018. nov. 5. 07:59
 98/269 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

15) halk gratula!

Na csajok! Teszteltem reggel. Predictorral. Csatolom a kepet!

Egyből ott volt a 2.csík. 😍😍😍😍😍

Annyira boldog vagyok!! Remelem minden rendben lesz és nem fals pozitív vagy csak kémiai.

[link]

Drukkolok mindenkinek!!

2018. nov. 5. 08:41
 99/269 anonim ***** válasza:
100%

Woooow kérdező! Gratulálok! 😍

J.

2018. nov. 5. 09:43
 100/269 anonim ***** válasza:
100%
AZTAAA milyen sok jó hir, Nagyon Gratulálok mindenkinek. Nekem még van 1 hét a tesztig de valamiért most nem izgulok annyira mint szoktam. Általában lerágom a kezem mire eljön a nap és előtte is tesztelek de most nem érzek rá késztetést. Valamiért olyan érzésem van hogy most sikerül. nem tudom megmagyarázni miért vagy hogyan de nagyon nyugodt vagyok mert tudom hogy most összejött. Fura érzés. Majd meglátom mi lesz remélem jók a megérzéseim. :)
2018. nov. 5. 10:14
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!