Ki nem várja november 5-6 környékén?
Lanyok segìtsetek lègyszi :)
Tudom hülyesèg szètszedni egy tesztet ès ùgy màr nem èrvènyes,amit mondjuk nem èrtek,megvàltozik az eredmèny? Na mind1, a lènyeg hogy nem birtam magammal, annyira rosszul esett a reggeli nega teszt ès szètszedtem, làtok rajta tök erősen egy csìkot de egyàltalàn nem ott a hol kène,közelèben sincs, mi lehet az? Van ötletetek???
Szerintem az a Reagens eredeti helye.
J.
Nekem még mindig késik, most már average szerint 2 napja, de semmi pozi teszt. 🙁
J.
J) Èn is gomdoltam arra hogy a reagens helye, viszont akkor pozitìv eredmènynèl felkùszik a màsik mellè? mert èn azt hittem hogy ott van a helye ahol megjelenni szokott csak a hcg-re aktivàlòdik.
Na mint1, majd kiderül nekem mèg nem kèsik,lehet neked is kesőbbi pè-d volt, remèljük :) drukkolok neked
B
Amùgy baromira görcsölt ès szùrkàlt a hasam tegnap egèsz nap,este mar majdnem sìrtam( igaz kicsi is a fàjdalomküszöböm) :) nagyom szoltam görcsölni mensikor
J) te èrzel valamit? :)
Kèrdező te hogy vagy? :)
Néha görcsölök, most is, de egyelőre semmi, egész nap mosdóba szaladgálok. Két napja minden este azt hiszem meg fog jönni reggelre, be is biztosítottam magam éjjelre. Majd meglátjuk. 🤷🏻♀️
J.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!