Ki nem várja november 5-6 környékén?
J, ne izgulj, én is görcsölgetek, mert naphosszat cipelem a 13 kilós nagytesót.
A.
Elmúlt a görcs éjjel. Se mensinek, se pozi tesztnek híre-hamva. 🤔
J.
Nem értem, ha 22/23 volt PÉ, akkor tegnap/ma esedékes lett volna a mensi (amúgy átlagolt ciklus hossz szerint tegnap), de a tesztek full negatívak. Ha viszont tényleg csak 25. volt, akkor meg csütörtökön lesz. Most már nem tesztelek, ha ma nem jön, veszek egy tesztet délután, hátha kitart ez az állapot csütörtökig, és akkor megnézem.
J.
J) Milyen tesztel tesztelsz? Ma is csináltál?
B) Mi újság?
Elmesélem hogy mondtam el tegnap a paromnak. Ebéd időben gyors sütöttem egy muffint. De az egyiknek a közepébe rejtettem egy kis papírt az üzenettel :)
Nem hitte el hogy en sutottem. Gondoltam míg fürödnek a gyerekek oda adom neki hogy egye meg. De mondta hogy nem majd később. Mondtam neki hogy jó de majd csak akkor ha en mondom. (Nyugit akartam, illetve a gyerekeknek meg nem akarom elmondani mert úgy gondolom hogy majd ha minden rendben lesz.) Kicsivel később elkezdett faggatni hogy miért eheti csak akkor ha en mondom. Elkezdtem magyarázni h mert cukormentes meg stb. De hat ismer. Úgyhogy rákérdezett hogy csak nem egy kis papír van benne, hogy csak nem terhes vagyok? Hat nem tudtam tovább titokban tartani. Úgyhogy nem jött össze. De azért persze később megette a muffint és megtalálta a papirt.
Nagyon örul!! Igazából en meg fel se tudom fogni!!
Szívből kívánom hogy nektek is összejöjjön!!!! ❤️❤️❤️
X-epil, a 2 db-os volt most itthon, tegnap és ma reggel negatív. Ma veszek PE-t.
J.
Jaj de jò :) örülök nektek :)
Èn ma csinàltam egy erzekeny tesztet ès sajnos full negatìv :( nagyon szomorù vagyok
Kedves kerdezö ez annyira meghato volt ❤️Szivböl gratula es mindenkinek pozitiv teszteket kivanok🙏
AJ
J) az xepilek nekem is negatívak voltak. Vártam 2 napot és a predictor meg egybol pozi! Ne add fel!!!
B) lehet még korai volt. Várj 2 napot utánna tesztelj!
Drukkolok nektek!
AJ) köszönöm!
Aranyos vagy :) làtom màr tudjatok ha nincs odairva a kezdőbetű akkor B vagyok 😂😂😂😂
J)drukkolok èn is neked, èn màr valahol lemomdtam erről a hònapròl, csak akkor tudtunk "időben" együtt lenni amit ìrtam is ha egyàltalàn akkor volt, az se biztos :( meg most mensi előtt 4 nappal, dehàt az tuti esèlytelen szerintem. Ìgy ha azt a dàtumot nèzem.....akkor, hàt vègülis ez a 12.nap viszont ha meg netàn kèsőbb volt ovum akkor a spermiumok bìrjàk pàr napig ès akkor pedig korai volt a tesztelès, mind1 mostmàr vàrok a nemvàrig, ès ha valami csoda folytàn nem jön utàna tesztelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!