Ki nem várja november 5-6 környékén?
Az enyémen sem jelent semmit ez sajnos.
En sem tervezek tesztelni vasárnaptól hamarabb, de lehet csak hétfő. Azért hangsúlyozom ez terv... 🤣🤣🤣 hogy mi valósul meg az már más kérdés 🤪
En sem vagyok 100-as. Napok óta kohogok. Tegnap is volt este fele hányingerem és ma délben is. Tuti valami vírus.
Ha az neked is akkor jobbulást! Ha tünet az csak jó 😊
Sziasztok!
Szintén 5-ére (nem) várom. 22-én lehetett a peteérés. Túl sok esélyem nincs,mert 18-án voltunk együtt,de veletek izgulok!
Ja es hőmérőzök,a 8.dpo-n leesett a hő,de nem merem magam beleélni semmibe-félek a csalódástól.
A.
Durva cicifájdalom, puffadás, fejfájás miatt reggel teszteltem, a nem várt előtt elvileg 3 nappal, hátha. Semmi. 😏 Most agyalok mikor legyen a következő, legyen-e egyáltalán...
J.
P.
Belinkelem a görbémet. Nem tudom, amúgy mennyivel kéne leesnie, eddig csak olyat láttam,ahol nem volt ilyen látványos.
Bocsi, A. voltam. (A 67-es hsz-hez)
Azt el is felejtettem írni,hogy kíváncsiságból ma teszteltem egy 10-es One Steppel, és halványan,de ott a második csík.😍 Persze azóta rajtam van az émelygés.😂
A) halk gratula!
J) ne aggódj!!! Bármi lehet meg! Sztem várj hétfőig. 1,5-2 naponta duplázódik a hcg. (En is csináltam reggel 😞. Negatív)
Nem tudom hogy holnap ellőjjem e a predictort. Lehet csak hétfőn kene. És ha akkor is negatív akkor nem tesztelek tovább.
B) nálad mi újság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!