Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november 5-6...

Ki nem várja november 5-6 környékén?

Figyelt kérdés
Ha van kedvetek izguljunk együtt!! 😊
2018. okt. 26. 16:15
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/269 anonim ***** válasza:

Sziasztok :) èpp a napokban gondoltam hogy ìrok èn is ès megkerdezem hogy vagytok ès mi ùjsàg.

J megint csak drukkolok remèlem ez a hònapunk sikeres lesz :)

A kismamànk is remèlem jòl van :)

Èn egèszen jòl tartom magam a tervemhez, hogy nem stresszelek ràm nem hőmèrőzök össze-vissza, tesztelni sem szeretnèk a nemvàrtig. Ha kèsik 2 napot legalàbb, akkor tervezek :)

Együtt vagyunk amikor tudunk ès jòlesik. Amiòta befejeződött a mensim rögtön nekiàllunk bàr akkor mèg nincs ovu de hàt ugye nem csak akkor kell :)

Az èrdekes viszont az hogy 14.èn lett vège ès màr 15.èn ès 17.èn is együtt voltunk azutàn 19.èn tapasztaltam a wc papirom egy kevès ròzsaszìnes nyàkot. Nem tudtam mire vèlni hiszen korai lenne beàgyazòdàsnak is....a masik meg nemhiszem hogy volt akkor peteèrèsem. Ki is tettem kerdèsben de nem kaptam ra sok vàlaszt :( viszont ma is èszrevettem valamit a bugyimon. Nemtudom mi zajlik a testemben de annyit tudok lenni vagy tudunk hogy szeretjük egymàst a pàrommal :) ja ès elvileg 27.e korül kène lennie a peteèrèsemnek

2018. nov. 22. 04:42
 182/269 anonim ***** válasza:
B voltam 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂❤
2018. nov. 22. 04:42
 183/269 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajok!

Elnézést, hogy nem írtam. Pedig tényleg en is akartam és még olvastalak is benneteket, de annyira rosszul voltam, hogy egyszerűen nem bírtam.

A baboval remélhetőleg minden rendben van hétfőn (dec.3-ÁN) megyünk. Már úgy várom hogy láthassam!!!! ❤️❤️❤️

Egy darabig rendben volt minden. Persze a borzasztó fáradtságot kivéve. Ne tudjatok meg: folyamatosan tudtam aludni.

Aztán valahogy az 5.het közepétől egyszerűen nem is tudom mi történt, sokáig nem jöttem rá hogy mi bajom. Nem az a kifejezett hányinger volt de a gyomrom is borzasztóan fajt. Szinte folyamatosan kellett volna ennem de nem tudtam semmit megenni se. Huuu tényleg borzasztó volt. Már este rettegtem hogy a következő nap is ennyire durva lesz. Mire rájöttem hogy borzasztó gyomorsavam van. Gyors googliztam és a szodabikarbonaban meg ezután sem voltam biztos viszont a salvus vizet ajánlottak. Hozattam édesanyámmal és másnap már sokkal jobb volt. Viszont jött az hogy nem kívántam semmit a húst pláne. Pedig muszaj volt többször keveset ennem a sav miatt. Szegeny családom! A párom azt mondta menjek orvoshoz. 😆 A fáradtság meg ezek. Szóval nagyon rossz volt. De már sokkal jobb. Nem mondom hogy nincsenek problémák de már tudom hogyan kezeljem.

Valamelyik nap a párom mar nem bírt magával és kicsit szexeltunk. (Ugye a rosszulletek miatt ez eléggé kimaradt) na aznap a folyasom barnás lett. Tiszta ideg lettem. Hívtam a szülesznomet de mondta hogy nyugodjak meg, pihenjek magnézium stb. Hal’istennen tényleg minimális volt és csak vagy 2-3x latszodott halványan. Ezért is gondoljuk h biztos a szex. Így 3.aig behatolás mentes időszak van. 🙃 először lássuk hogy minden rendben van.

A két gyerkőc is beteg. Már második hete, úgyhogy van mit csinálni.

Nektek nagyon drukkolok és varom a fejleményeket!!!! 🍀🍀❤️

2018. nov. 26. 12:21
 184/269 anonim ***** válasza:

Sziasztok lànyok

Mi ùjsàg? Kerdező neked làtom rosszùl teltek az elmùlt hetek :) jo egèszsèget kivànok :)

J veled mi ùjsàg?

Nekem most volt pè-m tegnap vagy ma. nemtudom ugye pontosan. 25.èn együtt tudtunk lenni,remèlem sikeres lesz ez a hònap :) sajnos lebetegedtem ùgy hogy erre a hònapra ennyi :( annyira szarul vagyok hogy nem is akarok szexelni :( ha jò volt a 25.e akkor örülünk ha meg nem akkor majd a következő hònap mert nekem most mèg èlni is fàj

B voltam

2018. nov. 28. 22:01
 185/269 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én ma vagyok a 8. dpo-n. Mivel bevásároltam tesztből, ellőttem egyet ma. Lehet, hogy hülye vagyok, de mintha derengene ott valami... 🤔 Szerintetek?

J.

[link]

2018. nov. 30. 05:43
 186/269 anonim ***** válasza:
Igen valòban van ott valami :) rögtön kijött? ? Drukkolok B
2018. nov. 30. 15:14
 187/269 anonim ***** válasza:

Igen, de a színében nem vagyok biztos. 🤔

J.

2018. nov. 30. 19:57
 188/269 anonim ***** válasza:

Ez a predictior early teszt? Van kèped ahol nem fekete fehèr? Vagy negatìvban van?

B

2018. nov. 30. 20:31
 189/269 anonim ***** válasza:

Igen, az. Ez a 9. dpo. Nem szétszedve is látszik egy vékony rózsaszínes (szerintem) vonal élőben nagy forgatások nélkül. 🤔

[link]

2018. dec. 1. 06:19
 190/269 anonim ***** válasza:

Tegnapi alul, mai felül szàradás után. J.

[link]

2018. dec. 1. 07:37
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!