Ki nem várja november 5-6 környékén?
Ooooo :(
Sajnálom :((
Nekem is elég cifra. Most ugyan 25-27 nap közt volt, de pl az előző rendes ciklus 28 napos volt, és évek óta nem volt ilyen. A mostani, sikeres ciklusban ovu teszteltem, itt 15. ciklusnapra lett tüszőrepedés, ugyanolyan fájdalmat a 28 naposnál a 14. napon éreztem, szóval most meg 29 napos lett volna. 😏
Az előző terhességemnél meg a 8. ciklusnapon fogant a babának, mert ott annyira rövidek voltak, 21-24 naposak.
Egyébként kivizsgáltak, rendben volt minden. 🤷🏻♀️
Szóval ezt azért mondom, mert érdemes lenne LH teszttel követni a következő hónapot, lehet, hogy nem is akkor van PÉ, mikor gondolnád.
J.
Szia B! Mi újság veled?😘
Többiek hogy vannak?
J.
Sziasztok. Hàt nemtudom csajok,megint nem ovuteszteltem 😂😂😂😂😂 foggalmam sincs mikor volt ovum vagy mikor lesz.....mensi utàn 9-10 nappal màr volt nyàkom. Lehetsèges hogy olyan koràn vopt ovum? Ugye àlltalàban hoszabbak a ciklusaim,de mostanàban hoszabbak voltak ès többsègèben ùgy van hogy több hosszù ciklus utàn jön egy 28-29 napos. Hàt majd meglàtjuk,nem görcsölök rà. Ti hogy vagytok? :) minden rendben van? ❤❤❤❤
B
Sziasztok!
Mi jól vagyunk. Azóta már volt egy uh, mivel megcsinaltatjuk a kombinált tesztet és a doki rá akart nézni a picire. En is lattam végre. 😊
Most szombaton megyünk maganba, ahol kiderül a neme is... úgy izgulok!!
Közben nagyon sok rossz dolog történt velem, de a pici miatt erősnek kell lennem. 😔
J te hogy vagy?
B en már nem igazán értek ezekhez a ciklusokhoz. Nekem is volt nyakom amikor pé volt de szinte csak egy napig. Az annyira egyen függő. Tényleg az a jó megoldás ha minnel többször tudtok egyutt lenni. 🍀🍀
Boldog Új Évet kívánok Mindenkinek!! 🎉🎉
Igen ìgy teszünk :) Boldog Ùj Èvet nektek is ❤❤❤❤
B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!