Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november 5-6...

Ki nem várja november 5-6 környékén?

Figyelt kérdés
Ha van kedvetek izguljunk együtt!! 😊
2018. okt. 26. 16:15
 241/269 A kérdező kommentje:

Szia!

Mi jól vagyunk. 1 hete voltam uh-ön. Minden oke. A kicsi szíve picit atereszt de azt mondtak ezt kinovik 2het alatt. Úgyhogy megyünk majd megint ezt leellenőriztetni 22-én. Amúgy kislány! Erre vágytam. 😁 Nagy a boldogság!

Remelem neked is összejön hamarosan B!!!! Drukkolok!!! ❤️❤️❤️

Remelem J-nélkül is minden rendben van! Nem irt mostanaban.

2019. jan. 12. 08:35
 242/269 A kérdező kommentje:
J-nél akart lenni, bocsi. Javított a telo.
2019. jan. 12. 14:01
 243/269 anonim ***** válasza:
Jaj de jò :) kis tündèrke lesz akkor :) legyetek nqgyon nagyon boldogok tènyleg :) Remèlem igen èm is hogy J vel is minden reendben. Nekem amugy mwgjött ma,de pàrom annyira èdes,vigasztal ès pozitìv.imàdom,hàtha kövi hònap siekrül :)
2019. jan. 13. 04:18
 244/269 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nálunk is minden rendben, bár influenzás lettem a 8. Héten, ami miatt nagyon aggódtun, emiatt nem írtam mostanában, de azóta voltam UH-n újra és rendben van a baba, holnap töltjük a 10. hetet. ❤️

Kérdező, gratulálok a kislányhoz, mi is csajszi mellé várjuk a tesót. ❤️

B, neked drukkolok továbbra is, többször gondoltam rád.❤️🤞🏻

J.

2019. jan. 15. 10:27
 245/269 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nem írtam egy ideje.

Nekünk végül sajnos nem maradt meg a baba, 10 hetesen felfedezett missed ab lett (8-9 hetesen megállt a fejlődésben), ami dec.27-ei műtéti befejezéssel végződött. A kettő között egy hét telt el, addig el is búcsúztam tőle. Az eddigi legcsendesebb és legszomorúbb karácsonyom volt a 2018-as.

Akiknél viszont problémamentes maradt: nektek jó egészséget és további boldog babavárást kívánok!

Üdvözlettel: A.

2019. jan. 19. 08:51
 246/269 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnàlom A :( remèlem hamarosan nekünk is sikerül.kitartàs :( ❤❤❤❤

Többiek remèlem nàllatok mèg minden rendben van :) ennek a hònapnak muszàly siekrülnie :) ès valentin napra màr biztosra fogom tudni,mert 11.re nemvàrom :) ùgyhogy akkor mondanàm el. Ò bàrcsak ❤❤❤❤szedek vitaminokat is mègtöbbet, fosav,E, omega 3,B-100 komplex,c vitamin,kàlcium ès D3 😓😂😂😂😂jaaaa ès csajok nem hiszitek el de megint beteg vagyok. Elkaptam egy a vìrust vagy mit 2 napig làz....ès elment a hangom,napok òta nagyom nagyon nagyon be vagyok rekedve,köze nincs a hangomhoz a mostaninak,alig vàrom hogy vègre normàlisan tudjak beszèlni :)

B

2019. jan. 24. 04:59
 247/269 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok, hogy vagytok? Nekem tegnap volt elvileg petèrèsem vagyis 26àn . Legalàbbis ùgy èreztem együtt voltunk 23àn ès 25èn, jò lesz ez ìgy szerintetek? Vagy hogy kène,segitsetek kèrlek :(

B

2019. jan. 27. 14:53
 248/269 A kérdező kommentje:

Szerintem ha két naponta egyutt vagytok akkor tuti. Tehet a biztonság kedvéért en meg 27-29-31-en is egyutt lennék a párommal. Úgy tuti nem mulasztjuk el.

Drukkolok!!

2019. jan. 30. 08:53
 249/269 anonim ***** válasza:

Együtt voltunk 23.tòl 2 naponta tehàt 23. 25. 27. 29. Ès mèg a mai 31.e eztàn jön :) remèlem sikerül,ez az első hònap hogy 2 naponta együtt vagyunk, viszont napokig olyan görcseim voltak kb 26tòl egèszen tegnapig,ès nyàkom is volt mèg ma is,ùgyhogy bekavarodtam a peteèrèst illetően,ès kicsit erőltetettnek èreztük ìgy :/ pròbàlok nem ràgörcsölni

B

2019. febr. 1. 02:33
 250/269 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom A. :( :(

Drukkolok B, ne görcsölj rá! <3

Én szerdán voltam a 12. heti genetikai UH-n és kombinált teszten, szerencsére minden rendben van az UH alapján, a vérteszt eredménye kb egy hét.

Már elmondtam a munkahelyemen is.

Kérdező, ti is jól vagytok?

J.

2019. febr. 3. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!