Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja november 5-6...

Ki nem várja november 5-6 környékén?

Figyelt kérdés
Ha van kedvetek izguljunk együtt!! 😊
2018. okt. 26. 16:15
 211/269 anonim ***** válasza:

Mizu csajok?

Rajtam nèha eluralkodik egy èrzès ès olyan mintha nem akarnànak telni a napok. Borzalom,elèg jòl elvagyok szerencsère màr jobban vagyok de amikor elkap ez a èrzès magàval visz a negativitàs mert semmi lòf*st nem èrzek màr bocsànat,ès oke hogy tök sok nő nem èrez de akkor is,àhh nemtudom, kb màr most elkönyveltem, hogy ùgyse sikerûlt most se :( de azèrt meg remènykedek legbelül. Talàn csak be akarom beszèlni magamnak hogy ugyse ugyse mert akkor nem csalòdok akkoràt,de azèrt leg legbelül csak remènykedek. Tegnap este egyèbkènt görcsölgetet a hasam alja meg most is amùgy miközben ìrok,de nemis jobb ès nem is ball oldalròl èrzem,inkàbb közèpről ici picit jobb oldal felè de közèpen,hàt olyasmi mintha meg akarna jönni de mèg nem olyan erősen( ès nem wc az tuti🤣😂😂😂😂) de èn màr nem tudom mit gondoljak,ezèrt nem is gondolok semmit :( 8-9. Dpon vagyok inkàbb 8 amùgy. A màsik pedig nemtudom mièrt hogy folyamat amikor pisilek a bugyimat csekkolgatom hogy van e valami,egy vèrcsepp vagy bàrmi. Azt is tudom vagyis gondolom hogy nem feltètlenül jàr pecsètelèssel a beàgyazodàs az èn fejembe mègis ez van biztosabban,ajjj nemtudom csajok,nekem meg nincs gyerekem,nincs tapasztalatom,csak 24 èves vagyok, nemtudom hogy mi jò jel ès mi nem,mi kell törtenjen,mit vàrjak vagy mit nem :(

Ti hogy vagytok?

B

2018. dec. 6. 13:29
 212/269 anonim ***** válasza:

Jajj B, annyira megértelek, de még BÁRMI lehet. Van jó pár napja a babszemnek, ha maradni akar. 🤞🏻❤️

Gondoltam ma rád, én nagyon drukkolok Neked. Akkor sem szabad elkeseredni, ha nem sikerül. Nekem az előző hónap volt nagy csalódás, főleg, hogy késett is, de látod, most meg összejött, pedig, ha valamikor, akkor ebben a hónapban aztán igazán nem sok esélyt láttam rá. Voltak dolgok... ha úgy alakul, akkor később privátban beszélhetnénk. Egyelőre szeretném megőrizni az anonimitasom, de pár hét múlva áttér hetünk Privire is. 😘😍😍

Nagyon szurkolok! 🤞🏻🤞🏻

A kismamák közül ki, hogy van?

J.

2018. dec. 6. 17:19
 213/269 anonim ***** válasza:
Köszönöm J nagyon kedves vagy. Remèlem sikerült azèrt :)
2018. dec. 6. 18:23
 214/269 anonim ***** válasza:

Sziasztok lànyok. Hàt nem bìrtam ki ès teszteltem ma,de nehatìv lett. Azèrt mèt bizakodom hiszen ugye mèg korai volt

B

2018. dec. 9. 15:08
 215/269 anonim ***** válasza:

Drukkolok B! 😍 Mindenképp írj. Mikorra lenne esedékes?

J.

2018. dec. 9. 20:18
 216/269 anonim ***** válasza:
12. SZerda.
2018. dec. 10. 02:37
 217/269 anonim ***** válasza:
Ohh, akkor még van idő.🤞🏻😊
2018. dec. 10. 07:39
 218/269 A kérdező kommentje:

Picit lehet tényleg meg korai volt.

Írj hogy mi újság !! 🍀🍀

2018. dec. 10. 10:05
 219/269 anonim ***** válasza:
Olyan tesztet vettem ami otthon a predictiornak felel meg,itt first repsonse a neve, ès 6 nappal előtte. Nos ebből a 4.naptòl mutatja a tàblàzat hogy ugyan annyi szàzalek mint a nemvàrt napjàn, jò tudom hogy sokaknak csakva nemvàrt utàn lett halvàny is.....de nemtudom :( mind1 vàrok ès köszönöm hogy drukkoltok :) tündèrek vagytok ❤❤❤ ti hogy vagytok?
2018. dec. 10. 12:21
 220/269 anonim ***** válasza:

Mi újság B? Drukkolok holnapra!

J.

2018. dec. 11. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!