Még 3 nap a nemvártig. Ma kicsit furcsán kezdtem magam érezni. A számba furcsa ízt, meg furcsa szagot is. A melleim már egy kicsit fájnak, a hőm 36,9. Ez jó jel?
Sziasztok!
3. válaszolóm vgayok.Nálam elmaradt a reggeli teszteleés mert elégg rohanósra sikerült a reggel. Viszont mintha barnáztam volna.. Szóval kezdem feladni:( a hőm reggel 36,8 volt, a pocakon fáj olyan megjövősem. Ha nem jön meg lehet délután vagy holnap reggel tesztelek! Veletek mizu?
Sziasztok! Jóreggelt Mindenkinek!
1.v.vagyok. Még én sem teszteltem, lassan megyek és veszek egy tesztet, a reggeli vizeletemet "eltettem", hátha.
Kedves kérdező! Veled mizujs? Milyen a hőd ma reggel?
Valaki tesztelt ma reggel?
3.válaszoló! Milyen tesztet veszel majd?
Szia!
3. vagyok. Clear bluet. Az már egyszer bejött:) még szerencse hogy nem vgayok babonás:)Aztán írd ám meg az eredményt.
Jogos kérdés, kedves kérdező Veled mizu?
Sziasztok ismét!
Hát teszteltem és sajna nega lett. Nincs mégse baba :(
Most nagyon elszomorodtam.
Szia!
Nem lehet hoy korán csináltad csak? neme az első babát csak a 33. napon mutatta ki, eptte két nappal negítv lett. Ne add fel. MAx majd a következő hónapban.
Nálam egyelőre menzi sehol, szóval lehet megpróbálok tesztet venni.
Az hogy nincs folyás nem jelenti hogy nincs baba. Nekem a vetélés előtt ami előtt még teszteltem volna akkor szintén nem volt folyásom és az is furi "jel" volt.
Most csináltam egy másik tesztet azon meg van egy lehelletnyi 2. vonal is. Nem értem mi van. Ugyan az a teszt csak amelyi negatív volt az belemártogatós a másik meg vizeletsugatas amit ismét belemártottam ugyan abba a vizeletbe.
Kérdező hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!