Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusra,...

Ki nem várja márciusra, kezeket fel! Van kedvetek összegyűlni, dumálni, erőt adni egymásnak?

Figyelt kérdés
Előzőleg volt egy csopink a facebookon, olyan jó kis társaság volt. Most megint tervezzük a babát, szeretnék megint egy kis csapatot hasonlóakkal. Akinek van kedve írjon, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőke, érdemes lesz-e belevágni. :) Én március 8-ra nem várom!

2016. febr. 11. 13:17
❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯
 491/553 anonim ***** válasza:
Durván puffadok az utolsó voltam.Zoe
2016. máj. 31. 13:59
 492/553 A kérdező kommentje:

Valamennyire biztos puffadtam, de ugye a progeszteron is tud ilyet, a palástfű pedig progi aktiváló hatású. Hődön nem látod, hogy magasabb lenne? Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mi lesz, szerintem ez kell neked (de persze nem vagyok orvos, de én e mellett a tippem mellett az eleje òta kitartok - bocsi a belebeszélést) mármint a plusz progeszteron. És hogyan készíted el? Mert az sem mindegy azért. Fémmel nem érintkezhet, forró vizet kell önteni a főre, áztatni 10percig, szűrni, és frissiben inni.

Drukkolok, és nagyon jókat érzek azért feléd!!! Hányadik dpon vagy kb?

Eszti

2016. máj. 31. 21:51
 493/553 anonim ***** válasza:
Igen így szoktam inni annyi még hogy 1 teáskanál mézet is szoktam tenni bele és forrón elkortyolgatom.Műanyag szürőm van a kiskanál is műanyag.Annyi hogy naponta csak egyszer iszok kb 2 dl-t.15 nappal ezelőtt jött meg.Semmi különösebb tünetem nincs mensiszerü görcseim eddig is voltak minden hónapban az 3 napja most is van meg a puffadás.Zoe
2016. máj. 31. 22:30
 494/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Zoé, én nem puffadtam a teától, igazából semmi különöset nem éreztem tőle, de annyira bíztam benne, hogy segíteni fog. Nekem amúgy semmilyen hormon problémám nem volt, a görbéim szépek voltak, 14 napos luteálissal, szóval semmi látható probléma, de mégis úgy voltam vele, hogy egy beágyazódás támogatás nem árthat.

Nekem egyébként nem látszott a hőmön, hogy ittam a teát, nem emelte meg az ébredési hőmet.

Szerintem idd csak tovább a teát Zoé, biztos vagyok benne, hogy segíteni fog!

15. ciklusnapon tartasz? 25 naposak a cikusaid? Vagy nem jól emlékszem? Hődet nem méred?

Evi

2016. máj. 31. 22:57
 495/553 anonim ***** válasza:
Nem mérem a hőmet mert a fiam mikor hogy ébred.Igen 25 naposak a ciklusaim és ma a 16.-ik napon vagyok.Egész éjszaka megjön érzésem volt csak forgolódtam.Ma is érzem kicsit.Zoe
2016. jún. 1. 11:38
 496/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Zoé , a teától én sem puffadtam. Semmit sem éreztem tőle.

Remélem neked is segíteni fog.

Ma.voltam az orvosomnál , 6 hetesek vagyunk és 1,8 mm 😊 minden rendben van 😊 holnap megyek a védőnőhöz.

Engem még szerencsére elkerül idáig a rosszullét. Szédülök annyi van , na meg hogy egész nap tudnék aludni 😊

Kitti

2016. jún. 1. 21:28
 497/553 A kérdező kommentje:
Akkor lehet a puffadás hatalmas méreteket fog ölteni a következő pár hónapban? :))) Drukkolásvaaan Zoééé!
2016. jún. 2. 22:29
 498/553 anonim ***** válasza:
Elmúlt a puffadásom igazából semmi tünetem nincs úgyhogy kezdem a reményt elveszíteni.Augusztusig adtam magunknak időt ha addig nem jön össze a baba akkor elmegyek újra dokihoz.Többiek hogy vagytok?Van még valaki közülünk akinek nem jött még össze a bébi?Zoe
2016. jún. 3. 11:50
 499/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok Tünde vagyok :) Menet közben olvaslak ám titeket csak nem sokminden történik velünk. Először is had gratuláljak Anni, úgy latom mindenkinek valami olyan hónapban jön össze amiben a végén nem is reménykedett :D

Zoe! Neked mar nagyon szurkolok!!!!

Mi jelenleg túl nőttünk a korunkon:) A héten mar a 12hetes uh-n jártunk ahol alig tudtak lemérni őt annyit mozgott.sőt meg mutogatott is:D Na de mar akkora hogy méret alapján 4 nappal előrébb hozták a várható időpontot. Egyébként 66 mm a crl, és makk egészséges :) Mindenkinek mihamarabbi uh képeket ;)

Üdv

2016. jún. 3. 20:47
 500/553 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Zoé történt már valami ??? Hok tartasz ??

Kitti

2016. jún. 6. 11:17
❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!